Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 150 | 25 november 2022

Tom legt vandaag uit waarom sommige planten niet goed zijn voor parkieten, en Sandra maakt een heerlijke Zwitserse borrelplank. Verder kijken we in de prachtige tuin vol kunst en kleur, kijken we binnen in een opgeknapt huis in Arnhem en laat Yvonne zien hoe ze tassen maakt van plantaardig leer.

Koken met Sandra!

Een Zwitserse borrelplank, dat klinkt toch als muziek in de oren? Sandra vult deze heerlijk plank met uientaartjes, bonbons met een koekvulling en chocolade en raclette aardappeltjes. Wil jij ook zo'n lekkere borrelplank maken? Lees dan hier het recept.

Tips van Tom

Vandaag heeft Tom verschillende planten bij zich. Allemaal leuke planten om te zien, alleen zijn ze minder geschikt voor parkieten. Tom legt uit waarom dit niet een goede combinatie is. Heb jij een parkiet thuis en ben je benieuwd naar de tips? Bekijk dan hier het item terug.

Binnenkijken bij…

Laura (@Laurahindriks_) en haar man hebben de gave om door de gedateerde uitstraling van huizen heen te kijken en er juist potentie in te zien. Zo hebben ze ook hun prachtige huis in Arnhem flink opgeknapt en helemaal naar eigen smaak ingericht. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hier het item terug.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tassen van plantaardig leer

Hoewel leer een prachtig product is, is het ook dierlijk materiaal waardoor het geschikt of wenselijk is voor veganisten. Daarom gebruikt Yvonne (@Vonn_bags) plantaardig leer voor haar zelfgemaakte tassen. Benieuwd hoe Yvonne dit aanpakt? Bekijk dan hier het item terug.

Buitenkijken bij…

Tine geniet samen met haar man na drieëntwintig jaar nog elke dag van hun geliefde tuin (@tuinvandenberg). Ze hebben 'm samen helemaal naar wens ingedeeld en zijn elke dag nog dolgelukkig in hun tuin vol kleur en kunst. Benieuwd naar deze tuin? Bekijk hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 150.

Dit is een artikel van