Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 149 | 24 november 2022

Vandaag wordt er in de Verenigde Staten Thanksgiving Day gevierd. Een typische Amerikaanse feestdag om dank uit te spreken, vaak gepaard met een uitgebreid diner. Sandra maakt voor de gelegenheid een heerlijk zalmrecept en Tom gaat verder met de romantische en moderne tuin in Nijkerkerveen. Verder laat Patrick zien hoe je een kastje kunt upcycelen.

Koken met Sandra!

Iets om echt dankbaar voor te zijn is onder andere het eten dat elke avond op tafel komt te staan. Sandra maakt een lekkere lasagne van zalm en prei. Lijkt jou dit ook heerlijk om te maken? Bekijk hier het recept.

Tuinmetamorfose 2/2

Tom pakt deze week de tuin aan van Tess en Jelmer uit Nijkerkerveen. Het is de bedoeling dat de strakke stijl van Tess een mooie combinatie wordt met de speelse romantische stijl van Jelmer. Benieuwd wat Tom er van gemaakt heeft? Bekijk het eindresultaat hier of kijk de volledige aflevering terug. 

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY

Upcycelen is een trend die niet meer weg te denken is. Patrick weet dan ook precies hoe je oude spullen een tweede leven kunt geven en tovert dit keer een oud kastje om tot prachtige drankenkast. Benieuwd hoe Patrick dit aanpakt? Bekijk hier het item terug.

Binnenkijken bij…

Wies (@dailydoseofgoldie) heeft een heel sfeervol pakhuis in Vlaardingen. Bijna alles is kleurrijk en het huis heeft een verhaal. Ze mixt klassiek met modern en nieuw met vintage en zo creëert ze haar hele eigen stijl. Benieuwd naar dit prachtige huis? Bekijk de aflevering terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 149.

Dit is een artikel van