Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 147 | 22 november 2022

Vandaag bereidt Sandra een knus en gezellig recept: ze zet een heerlijke quiche met pastinaak en een lekkere salade met witlof en appeltjes op tafel. Verder laat Lars zien hoe je het beste vogels kunt spotten én we nemen een kijkje in een oude boerderij. Tot slot zien we het eindresultaat van de familiekamer metamorfose die Martine en Roy op zich nemen en Zamarra geeft weer handige huishoudtips.

Koken met Sandra!

Vandaag maakt Sandra een heerlijke quiche met pastinaak. Het is een beetje een vergeten groente, al wordt er tegenwoordig steeds vaker mee gekookt. Daarnaast maakt ze een lekkere salade met witlof en appeltjes. Trek gekregen? Lees dan hier het recept.

Woonkamer metamorfose 2/2

Gisteren is het klusteam begonnen aan een fijne chillplek met opbergruimte voor Esmee en Justin in Rotterdam. Vandaag maken Martine en Roy de kamer af. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier of kijk de aflevering terug.

Binnenkijken bij…

Sofie (@ooksoof) en haar man zijn dol op oude huizen. Het is dan ook niet zo gek dat ze verliefd werden op een oude herenboerderij in Hillegom. Ze hebben de woning flink aangepakt en prachtig ingericht. Benieuwd naar het interieur? Bekijk hier het item terug.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tips van Zamarra

Je kent het wel: handdoeken die amper vocht opnemen of juist aanvoelen als schuurpapier. Of je dekbed dat als één grote bal uit de wasmachine komt... Zamarra legt uit hoe je dit allemaal kunt verhelpen en voorkomen. Benieuwd naar deze tips? Bekijk dan hier het item terug.

Vogels spotten

Nu het steeds kouder wordt dromen we er allemaal wel eens van om te overwinteren in het zuiden. Verschillende vogelsoorten doen dit ook en vertrekken massaal naar het zuiden toe. Voor vogelspotter Lars (@Larsbuckx) is dit de perfecte tijd om erop uit te trekken met zijn verrekijker. Nieuwsgierig naar wat Lars allemaal spot? Bekijk hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 147.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore