Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 146 | 21 november 2022

Vandaag maakt Sandra een heerlijk toetje van ananas. Verder begint Martine vandaag aan een gezellige woonkamer in Rotterdam en nemen we een kijkje bij een tuin in Drunen die is opgedeeld in allerlei tuinkamers. Tot slot geeft Oscar handige tips voor veilig klussen én zien we weer mooie creaties. Dit keer in de vorm van gepersonaliseerde beeldjes.

Koken met Sandra

Vandaag begint Sandra met een dessert, dé gang waar velen zich vaak het meest op verheugen. En zeker met dit toetje wil je eigenlijk direct door naar de laatste gang van het menu. Ze maakt een crumble van ananas en appel. Lees hier het recept.

Woonkamer metamorfose 1/2

Esmee en Justin hebben plannen voor een grote familiekamer in hun huis. Ze weten alleen niet hoe ze dit moeten realiseren. Martine en haar team weten er wel raad mee en schieten te hulp. Benieuwd hoe ze van start gaan? Bekijk hier het item terug.

Gepersonaliseerde beeldjes

Belangrijke momenten in je leven wil je graag vastleggen. Jessica en Marit uit Haarlem zorgen voor een blijvende herinnering (@Gravida.nl). Wil jij weten wat ze creëren? Bekijk hier het item terug.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Buitenkijken bij…

Vroeger hadden ze een kwekerij maar tegenwoordig houden Corrie en Paul zich veel meer bezig met 'tuinkamers'. Hun tuin is opgedeeld in verschillende 'kamers' met mooie creaties. Ook een kijkje nemen in hun tuin? Bekijk dan hier het item terug.

Klustips van Oscar

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Oscar geeft daarom allerlei tips over hoe je veilig kunt klussen. Kun jij ook wel wat klustips gebruiken? Bekijk en lees de tips hier terug! 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 146.

Dit is een artikel van