Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 144 | 17 november 2022

Sandra maakt vandaag een vers walnotenbroodje en een heerlijke salade van geroosterde bleekselderij en blauwe druiven. Verder gaat Tom aan de slag om de stadstuin in Amersfoort af te maken én laat Patrick zien hoe je een handig bureau maakt dat geen sta in de weg is. Ook nemen we een kijkje in een mooi interieur van een oude woonboerderij.

Bakken met Sandra!

Brood dat nog verser is dan van de bakker? Dat maak je gewoon in je eigen keuken! Met een paar simpele ingrediënten heb je zo een walnotenbroodje gemaakt. Het leuke aan dit recept is dat er geen gist in zit en dat betekent natuurlijk dat het niet hoeft te rijzen en dus sneller te bereiden is. Verder maakt Sandra een bijzondere en gezonde salade van geroosterde bleekselderij en druiven. Bak je mee?

Tuinmetamorfose 2/2

De tuin van Sander en Manouk was niet veel meer dan een zandbak. Tom is eerder al aan de slag gegaan om het wat groener te maken, maar ook om een stukje Indonesië naar Amersfoort te brengen. Vandaag is het tijd om de tuin he-le-maal af te maken met een vlonder, een schommel voor de meiden en mooie beplanting. Bekijk hier het eindresultaat!

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY met Patrick

Patrick weet als klusser maar al te goed hoe hij handige oplossingen maakt om ruimte te besparen in huis. Daarom laat hij je deze keer zien hoe je zelf heel gemakkelijk een uitklapbaar bureau maakt om aan te studeren of werken wanneer het nodig is. Klaar met werken? Dan klap je 'm zo weer in. Zelf ook aan de slag? Bekijk hier hoe Patrick dit aanpakt!

Binnenkijken bij…

Interieurontwerpster Marije (@maisonbelle.nl) heeft haar woonboerderij uit 1840 flink moeten verbouwen, maar heeft er dan ook een prachtig en sfeervolle woning aan overgehouden door oude en nieuwe elementen te combineren. Nu woont ze samen met haar gezin in dit landelijke en Scandinavische droomhuis in Ugchelen. Laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 144.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore