Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 143 | 16 november 2022

Hoe leuk zou het zijn als je tijdens de feestdagen een uniek, zelfgemaakt cadeau kunt schenken? Linda laat je stap voor stap zien hoe je zelf een wandhanger maakt. Verder bereidt Sandra een gezond tussendoortje met weinig suikers en een volkoren broccolipasta, tovert Tom een zandbak in Amersfoort om tot een mooie tuin én nemen we een kijkje in een herenhuis met een hele originele stijl. En ook Piet is weer op bezoek met een bijzonder dier.

Koken met Sandra!

Sandra maakt gezonde wortelcakes die ideaal zijn als tussendoortje op kantoor of op school. Verder maakt ze een heerlijke, romige pasta met broccoli en walnotenpesto. Een eenvoudig recept boordevol vitamine C! Een boost voor je immuunsysteem dus. Lees hier het uitgebreide recept.

Tuinmetamorfose 1/2

Sander en Manouk besloten hun huis in Amersfoort uit te bouwen en moesten daar een stuk tuin voor opofferen. Maar wat doe je dan met het overige stuk grond? Tom schiet te hulp om hun wensen én die van de kinderen tegemoet te komen met onder andere Indonesische sferen, een schommel en een natuurlijke camouflage voor de schuur. Bekijk hier hoe ze van start zijn gegaan! 

Binnenkijken bij…

In Alphen aan den Rijn wonen Kim (@onsnieuwehuis1900) en Jeroen in een meer dan 100 jaar oud herenhuis. Ondanks dat hen werd afgeraden om het te verbouwen, hebben ze het toch gedaan. Het resultaat? Een authentiek en eigentijds huis. Bekijk de aflevering hier terug en laat je inspireren!

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dierenarts Piet

Piet gaat het vandaag hebben over de moerasschildpadden. Hoe lang leven ze, zijn ze echt zo langzaam, wat eten ze en hoe stevig is het schild nou eigenlijk? Benieuwd geworden? Bekijk het item hier terug.

DIY met Linda

Linda (@hebbersshop) laat zien dat je hele leuke wandhangers kunt maken van spullen die je waarschijnlijk al in huis hebt liggen. Vanaf de zolder in haar eigen kantoor maakt ze allerlei creatieve projecten voor in huis, zoals het opknappen van oude objecten en het maken van nieuwe spullen. Bekijk hier de video en maak zelf ook een origineel cadeau om te geven met de feestdagen!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 143.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore