Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 140 | 11 november 2022

Vandaag maakt Tom een vogelhuisje en geeft daarbij tips over een vogelrijke tuin in de winter. Sandra maakt weer een heerlijke borrelplank, dit keer met Syrische pasteitjes. En Mirjam laat zien hoe ze prachtige hoeden ontwerpt. Ook kijken we nog binnen bij een mooi en duurzaam huis én buiten bij een kleurrijke en bloemige tuin.

Koken met Sandra!

Sandra maakt vandaag een heerlijke Syrische borrelplank, want het is ten slotte borrelplankdag. Ze maakt onder andere heerlijke pasteitjes gevuld met walnoten en spinazie. Dat wordt smullen! Wil jij deze borrelplank zelf ook maken? Lees dan hier het recept.

Binnenkijken bij…

Vandaag kijken we binnen bij het huis van Eva en Rocky (@huisjeuit1904). Toen ze het huis kochten was het niet meer van deze tijd. Ze hebben het laten verbouwen tot een mooier, groter en duurzamer huis. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hier het item terug.

DIY: Vogelhuisje maken

Tom maakt vandaag een vogelhuisje. Vogels gaan rond deze periode namelijk alvast opzoek naar een huisje om in te broeden. En met de koude dagen die eraan komen is het ook fijn dat ze ergens lekker warm kunnen schuilen. Wil jij ook een vogelhuisje maken voor bij jou in de tuin? Bekijk dan hier het item terug.

Prachtige alledaagse hoeden

Miriam heeft een atelier en maakt haar eigen hoedencollectie (@hoedenatelier.Beau.chapeau). Hoeden zijn vaak voor een feestelijke gelegenheid, maar Mirjam maakt alledaagse hoeden. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier het item terug.

Buitenkijken bij…

We kijken vandaag in de tuin van Ueli en Florian in Monnikendam (@thewunderkammer_amsterdam)(@thewunderkammer_urbanfarm). Ze zijn beiden professioneel bezig met decoreren met bloemen. Dit is terug te zien in hun prachtige kleurrijke tuin. Benieuwd naar deze bloemige tuin? Bekijk dan hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 140.

Dit is een artikel van