Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 139 | 10 november 2022

Vandaag maakt Sandra een heerlijke knolselderijsoep met een lekker flatbread. Verder rondt Tom de tuin van Tissa en Brett in Utrecht af, én we kijken binnen bij Kim die zich in haar interieur heeft laten inspireren door haar reizen. Tot slot maakt Patrick een ruimte- en energiebesparend wasrek.

Koken met Sandra!

Sandra maakt vandaag een knolselderijsoep met flatbread. De platbroodjes worden daarnaast ook nog gevuld met een heerlijke boerenkoolpesto. Dit klinkt nu al als een feestje. Wil jij dit ook maken? Lees dan hier het recept.

Binnekijken bij…

Je kunt je inspiratie voor je interieur overal vandaan halen. Zo haalt Kim (@nomadhomebykim) haar inspiratie uit de vele reizen die ze heeft gemaakt naar het Midden-Oosten. Benieuwd naar haar interieur? Bekijk hier de aflevering terug.

Tuinmetamorfose 2/2

De tuin van Tissa en Brett was een ravage na de verbouwing. Dat moet anders! Hun wens? Ze willen graag wat meer privacy en wat meer biodiversiteit. Tom heeft al een vliegende start gemaakt en rondt de verbouwing vandaag af. Bekijk hier het eindresultaat! 

DIY

Met de stijgende prijzen is het een must om geld te besparen. Patrick heeft daarom een heel leuk doe-het-zelf-idee om energie en geld te besparen. Hij maakt een wanddroogrek van hout. Wil jij dit ook maken? Bekijk dan hier hoe Patrick te werk gaat.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 139.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore