Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 138 | 9 november 2022

Vandaag maakt Sandra een vegetarisch gerecht met paddenstoelen, behandelt Piet een kijkersvraag over poezen én zien we hoe Tom een tuin in Utrecht op de schop neemt. Ook nemen we een kijkje in een vrachtschip dat omgebouwd is tot een prachtig woonhuis.

Koken met Sandra!

Vandaag kookt Sandra een heerlijk vegetarisch gerecht: paddenstoelen stroganoff. Als bijgerecht maakt ze een ovengerecht met geroosterde broccoli en gefrituurde knoflook. Trek gekregen? Lees dan hier het recept terug zodat je het zelf kunt maken! 

Tuinmetamorfose 1/2

De verbouwing van het huis van Tissa en Brett in Utrecht is achter de rug, maar van de tuin kunnen ze nog niet echt genieten. De verbouwing heeft een ravage van de tuin gemaakt. De tuin moet voor het mooiste resultaat dan eigenlijk ook volledig op de schop. En laat dat nou net iets zijn waar Tom heel goed in is! Benieuwd hoe ze van start gaan? Kijk hier de aflevering terug.

Een vrachtschip als woonhuis

Als je op een schip woont moet je genoegen nemen met wat minder comfort. En toch lukte het Evert-Jan om een vrachtschip om te bouwen tot een prachtige woning voor hem en zijn gezin. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan hier het item terug.

Dierenarts Piet

Piet brengt weer een bezoekje aan de boerderij en heeft een interessante kijkersvraag gekregen over kattige katten waar hij uitleg over geeft. Ook heeft hij Noortje meegenomen, een hele lieve poes mits je je aan haar 'gebruiksaanwijzing' houdt. Is dit herkenbaar en ben je benieuwd naar de tips van Piet? Bekijk hier het item terug.

Portretten van wol maken

Maria (@softviberart) heeft haar passie gevonden in het werken met wol. Ze maakt hier prachtige creaties van, waaronder hele bijzonder familieportretten. Benieuwd naar hoe Maria te werk gaat? Bekijk hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 138.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore