Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 142 | 15 november 2022

Voedselverspilling is hartstikke zonde en onnodig, dus daarom maakt Sandra vandaag een gezonde wortelstamppot waar zowel de wortel als het wortelloof in terugkomen. Verder zie je hoe Martine en Floortje de woonkamer in Nuenen afronden en krijg je handige huishoudtips van Zamarra over de vaat. Ook hoor je hoe je de egeltjes in de tuin het beste kunt verzorgen.

Koken met Sandra!

Sandra maakt een Hollandse wortelstamppot met een Arabisch tintje én een vis die je niet al te vaak voorbij hoort komen: gebakken wijting is een ondergewaardeerd visje met toch wel een hele verfijnde smaak. En wist je dat je het wortelloof ook gewoon kunt gebruiken in je maaltijd? Sandra laat zien hoe je dit lekker kan bereiden voor een gezonde maaltijd. Kook je mee?

Metamorfose 2/2

Gisteren begon het klusteam aan de woonkamer van Bas en zijn dochter Janne in Nuenen. Nu de muren een kleurtje hebben en de kast al staat, is het tijd om de salontafel in elkaar te zetten. Floortje voegt als laatste nog wat extra sfeer toe aan het huis door het mooi af te stylen met prachtige meubels en decoraties. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier!

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij een klus in huis? Meld je dan hier aan!

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Als er een mooi huis te koop staat komt het nog wel eens voor dat het er vanbinnen nog veel aan moet gebeuren. Niet iedereen kan daar doorheen kijken, maar Laura (@lauraverschuur) wel. Zij maakte van een bouwval een sfeervol thuis! Samen met haar gezin woont ze in een oude wijk van Soest. Haar stijl beschrijft ze als Scandinavisch, met ronde vormen en rustige kleuren en elementen. Bekijk de aflevering hier terug en laat je inspireren!

Lifehack Zamarra

Kan jij je ook zo ergeren aan vaat die maar niet schoon wordt, aanslag of nare geurtjes? Zamarra geeft je allerlei handige huishoudtips om al deze problemen te verhelpen. Ze laat zien dat je met middeltjes als citroen, baking soda, melk en koffiedik al een heel eind komt! Tips teruglezen? Dat kan hier! 

DIY met Ron

Egels beginnen zich voor te bereiden op hun winterslaap en jij kunt ze daar een handje bij helpen! Ron laat zien hoe je heel gemakkelijk, hele leuke houten egelhuisjes kunt bouwen. Ook geeft hij tips hoe je het verblijf zo aangenaam mogelijk voor ze kunt maken.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 142.

Dit is een artikel van