Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 134 | 3 november 2022

Vandaag staat Froukje niet in de keuken met Hugo of Samuel, maar met Sandra Ysbrandy. Hugo is namelijk nog even afwezig vanwege een tijdelijk project. Maar uiteraard staan er evengoed weer fantastische gerechten op het menu. Sandra maakt een Noord-Afrikaanse hartige taart met een fris bijgerecht. Verder maakt Tom de Rotterdamse tuin die met wateroverlast kampt af én we nemen een kijkje in een strandhuis.

DIY met Patrick

We maken ons de hele week al hard tegen plasticvervuiling en daar hoort recycling natuurlijk ook bij. Patrick maakt daarom een leuke relaxset van een afgekeurde autoband en PET-flessen. Bekijk hier hoe hij dat doet en hoe je dit zelf ook kunt maken. 

Koken met Sandra!

Vandaag staat Sandra weer eens in de keuken van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven en trapt daarom af met een heel feestelijk gerecht: een Noord-Afrikaanse hartige taart, ook wel bekend als bastilla. Dit is een gerecht dat traditioneel wordt gegeten op Marokkaanse bruiloften, met een vulling van zeevruchten, vis op kip. Als bijgerecht maakt Sandra gebakken aubergine met een frisse yoghurt- en muntdressing. Lees hier hoe je het recept thuis maakt.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tuinmetamorfose 2/2

Tom is gisteren begonnen met de tuin van Karen en Michel in Rotterdam. Zij hebben namelijk vaak te maken met wateroverlast, maar dat is nu gelukkig opgelost met de hulp van Tom. Hij gaat vandaag aan de slag met het vergroenen van de tuin en het buitenverblijf van de kippen krijgt een flinke opknapbeurt. Benieuwd naar het eindresultaat van deze tuin? Bekijk het hier.

Heb jij ook een tuin die wel een metamorfose kan gebruiken? Meld je dan hier aan.

Binnenkijken bij…

Een huisje óp het strand, dat is toch wel de ultieme droom, maar voor Marije (@studio_yellowblock) is het de realiteit. Op het strand van IJmuiden kocht zij samen met haar vriend een recreatiehuisje. Inmiddels hebben ze het huis helemaal naar eigen smaak ingericht in bohemian sferen, terracotta tinten en ronde vormen. Bekijk de aflevering hier terug en laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 134.

Dit is een artikel van