Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 114 | 6 oktober 2022

In het thema van Kinderboekenweek krijg je vandaag te zien hoe je zelf een leuk leesbankje in elkaar klust. Ook neem je een kijkje in de industriële woning van Marjan, zie je hoe Tom de kale nieuwbouwtuin een Zweeds karakter geeft én maakt Samuel een lekkere Indiase butter chicken.

Koken met Samuel!

Samuel raakte geïnspireerd door een Indiaas gerecht van zijn vrouw. Hij maakt vandaag de welbekende butter chicken met heerlijke malse kippendijfilet. Een smaakvol gerecht dat zowel pikant, romig én fris is. Uiteraard worden er ook wat groenten toegevoegd aan het menu met een lekkere sperziebonensalade. Loopt het water je al in de mond? Maak het gerecht zelf!

DIY met Oscar

Het is deze week Kinderboekenweek, met als thema Giga-groen. Oscar heeft aansluitend bij het thema een leuk upcycle idee bedacht wat in dit thema past, namelijk een kinderleesbankje. Zien hoe jij deze zelf ook kan maken? Dat kan hier!

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tuinmetamorfose 2/2

Tom laat je zien welke Scandinavische planten hij gebruikt voor de Zweedse tuin van Gisela. De tuin bij de nieuwbouwwoning is niet meer dan een hele grote bak met zand. Hoe maak je daar nou je droomtuin van? Met duurzaam hout en veel groen fleurt hij de tuin enorm op. Bekijk het eindresultaat!

Binnenkijken bij…

Hoe gaaf is het als je op een stuk grond je eigen huis kan bouwen? Marjan (@lifestylejunkienl) en haar gezin deden dit en hebben hiermee al hun dromen kunnen verwezenlijken. Haar woning in Zuid-Holland heeft een industrieel en stoer interieur en prachtige hoge plafonds. In haar rondleiding laat ze je zien hoe je een ruime woning toch nog knus maakt. Bekijk het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 114.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore