Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 113 | 3 oktober 2022

Een woning zo chic als een sterrenhotel is een droom van vele interieurliefhebbers. Laura maakte het waar en geeft je deze aflevering een uitgebreide tour. Verder begint Tom aan een uitdagende tuinklus, beantwoordt Piet een interessante kijkersvraag over katten én kookt Samuel een noedelsalade met een Koreaans vleugje. Ook leer je hoe je een gebruikte oester omtovert tot een creatief kunstwerk!

Koken met Samuel!

Samuel maakt vandaag een lekkere rijstnoedelsalade met gestoomde aubergine, waaraan hij een dressing toevoegt van Koreaans geïnspireerde kimchi. Hij weet er ook weer een feestje van te maken met een makkelijke, maar kleurrijke sorbet van mango en ijs. Lees het recept terug en probeer het zelf ook eens! 

Tuinmetamorfose 1/2

Gisela woont samen met haar dochter Jackie in een fijne nieuwbouwwoning, maar kijkt uit op een sombere, zanderige tuin. Maar hoe leg je nou een leuke tuin aan als er nog niks is om mee te werken? Tom begint vandaag aan deze uitdagende klus in Amersfoort, waar hij vanaf de basis een mooie Scandinavische tuin gaat aanleggen. Bekijk de aflevering terug om te zien hoe Tom van start gaat! 

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Laura (@wonen.aan.de.loper) woont samen met haar gezin in Bleiswijk in een twee-onder-een-kap woning in jaren '30 stijl. Na vier maanden intensief te hebben verbouwd, heeft ze nu eindelijk haar droominterieur met hotelchique sferen. Ze geeft je vandaag een rondleiding waarin ze al haar tips en tricks weggeeft voor dit prachtige resultaat. Laat je inspireren!

DIY-oesters

De geruchten over de inhoud van oesters zijn je vast wel bekend. Maar wist je ook dat de schelpen je creativiteit bevorderen? Dat laten Florentien en Veerle (@oyoy.ams) wel zien in hun kunstwerken van gerecyclede oesters. Nadat de oesters zijn uitgeserveerd maken ze er de meest unieke ontwerpen van. Bekijk de aflevering terug om te zien hoe ze dit aanpakt!

Kijkersvraag voor Dierenarts Piet

Kattenliefhebber Charity heeft al een snoezige kat, maar overweegt nu wel om er een tweede kat bij te nemen. Voordat ze hieraan begint wil ze graag weten waar ze rekening mee moet houden en hoe ze dit het beste kan aanpakken. Dierenarts Piet weet wel raad!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 113.

Dit is een artikel van