Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 112 | 4 oktober 2022

In deze kersverse aflevering nemen we een kijkje in het kleurrijke huis van Femke, maakt Samuel een veganistische soep met mediterraans brood en pakt opruimcoach Galit een overvolle kledingkast aan. Ook zien we eindelijk het resultaat van de L-vorm woonkamer én leer je alles over de nieuwste manier van groenten zaaien: vertical farming!

Koken met Samuel!

Samuel duikt vandaag de veganistische keuken in en maakt een verwarmende venkelsoep met witte bonen. Naast de soep serveert Samuel er een smaakvol mediterraans brood bij met basilicum en tomaat, om lekker mee te dippen! Kook je mee?

Metamorfose 2/2

Oscar en Jasper waren al goed op weg met de woonkamer van Hetty en Gerrit. Door de L-vorm was het voor de bewoners een uitdaging om hier een sfeervol geheel van te maken. Nu de muren zijn geschilderd en het tv-meubel staat, is het tijd om te beginnen aan de kinderhoek. Daarnaast laat Jasper je stap voor stap zien hoe je makkelijk een hondenkussen maakt en neemt Oscar je mee in het klussen van een mooie kast. Hier zie je het resultaat van de metamorfose!

Heb je hulp nodig bij een grote klus in huis? Meld je dan hier aan voor een metamorfose.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijker

Femke (@kleurrijkdom) is dol op kleur, dat zie je direct wanneer je een kijkje neemt in haar woning. Ze woont nu 3,5 jaar met haar gezin in een U-woning en heeft haar interieur rondom de kindertekeningen heen gebouwd, met als resultaat een creatieve en vrolijke omgeving. Ook geeft Femke tips over hoe je keukenkastjes op een budgetmanier kunt wrappen. Klik hier om een kijkje te nemen in haar kleurrijke huis.

Opruimcoach Galit

Met drie vrouwen in één huis zal het je niet verbazen dat er veel opbergruimte nodig is voor kleding en accessoires. Bij dit gezin is het een beetje uit de hand gelopen, ze hebben namelijk van álles te veel. Galit haalt vandaag de volle inloopkast leeg die nog net niet uit elkaar barst, met een verbluffend resultaat… Bekijk de aflevering hier terug. 

Kan jij ook wel wat orde en structuur gebruiken? Opruimcoach Galit helpt je graag! Meld je hier aan.

DIY

Wel eens gehoord van vertical farming? Met de stijgende supermarktprijzen is het handig om te weten dat je deze winter ook binnen groente en fruit kunt kweken, zo ben je je eigen groenteboer in huis! Maar ook wanneer je geen tuin hebt komt deze methode goed van pas! Claudia legt je precies uit wat vertical farming is en hoe je dit doet. Het belangrijkste ingrediënt om te zaaien? “Zaai het met liefde”, volgens Claudia. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 112.

Dit is een artikel van