Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 110 | 30 september 2022

Vandaag maakt Hugo een schotse borrelplank met worstenbroodjes, shortbread en zalmtoast. Daarnaast laat Tom zien hoe je je plantenverzameling in een zelfgemaakte plantenladder kwijt kunt. Leuk voor in huis of op het balkon! Ook kijken we nog binnen in een verbouwd huis én buiten in een Amsterdamse tuin.

Koken met Hugo!

Vandaag maakt Hugo een borrelplank met zalmtoast, worstenbroodjes en shortbread met gehakt. Het shortbread heet ook wel 123 deeg. Het bestaat uit drie ingrediënten die je kort en eenvoudig mengt. Bekijk hier het recept als jij ook een heerlijke Schotse borrelplank wilt maken.

Binnenkijken bij…

Hoe leuk is het als je met hulp van vrienden en familie hele mooie huizen gaat opknappen? Romée en Diemer durfdem deze stap te nemen en zijn heel erg trots op het resultaat (@Romeeendiemer). Nieuwsgierig geworden? Bekijk het eindresultaat van hun verbouwing!

Plantentrap DIY

Een plantentrap is een hele leuke oplossing om je eigen ruimte iets meer groen te geven. Je kan het buiten of binnen tegen de muur aan zetten of leuk op het balkon. Bekijk hier hoe Tom dit doet en maak 'm zelf ook na! 

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Natuurlijke schilderijen

Joanna (@Ladyofthefreshmoon) maakt unieke schilderijen waarin de maan de hoofdrol speelt. Ze gebruikt hier niet alleen verf voor maar ook veel natuurlijke materialen. Benieuwd naar deze creaties? Kijk hier het item terug.  

Buitenkijken bij…

Tot slot nemen we nog een kijkje in een leuke tuin in Amsterdam. Hier heeft Maud (@Leukmetkids) niet alleen voor zichzelf een heerlijke plek gemaakt, ook de kinderen kunnen er enorm van genieten. Kijk hier hoe ze deze tuin voor jong en oud heeft ingericht.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 110.

Dit is een artikel van