Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 109 | 29 september 2022

Een nieuw gezicht in Eigen Huis & Tuin: lekker Leven! Hugo is bezig met een nieuw project en daarom valt Samuel Levi voor hem in. Ook zal je de komende weken Sandra Ysbrandy voorbij zien komen in de keuken. Tom maakt vandaag de tuin af in Egmond-Binnen en Patrick gaat aan de slag met een gloednieuwe DIY.

Koken met Samuel!

Samuel trapt zijn eerste keer in deze keuken af met zijn favoriete gerecht; een romige pasta met paddenstoelen, maar zonder room! Wil je dit zelf ook maken? Bekijk hier het recept!

Metamorfose 2/2

Tom maakt vandaag de strandtuin van Frances en André in Egmond-Binnen af. Hij maakt vandaag nog meer borders in de tuin en het is natuurlijk tijd voor groen. Daarnaast komt er halfverharding in de smalle steeg en er komen meer details om het strandgevoel te benadrukken. Benieuwd naar het eindresultaat en de Shop the Look? Bekijk het hier.

DIY: Slow coffee maker

Wie drinkt het niet? Koffie! De trend van dit moment is filterkoffie en precies daarom gaat Patrick aan de slag met een slow coffee maker. Zo zet je thuis in een handomdraai een zelfgemaakt kopje koffie op tafel. Zelf ook maken? Bekijk hier het stappenplan!

Binnenkijken bij…

Een oud huis kopen zonder een badkamer, dat is nog wel een uitdaging. Mona pakte deze echter met beide handen aan en heeft de woning helemaal naar haar eigen smaak ingericht, inmiddels mét badkamer. Ben jij benieuwd naar deze verbouwing? Kijk dan hier het item terug.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 109.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van