Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Shop The Look: de warme terracotta slaapkamer

Marcella en Stefan sliepen al 4 jaar lang in een ongezellige, kale slaapkamer omdat ze het maar niet eens konden worden over de stijl. Martine en Jasper hadden gelukkig geen moeite met het maken van hun plan en met het uitvoeren evenmin. Mooie items gezien? Hier vind je de gebruikte items en kleuren!

De wanden van de slaapkamer hebben twee warme terracotta tinten gekregen. De lichtere kleur (E0.15.55) vormt de basis, en de wand achter en gedeeltelijk naast het bed hebben een donkerdere tint (D6.25.43) gekregen. Hierdoor ontstaat er een extra knus hoekje rondom het bed. 

Het zelfgemaakte hoofdbord heeft een mooie kleur blauw (P8.18.45) gekregen, die mooi contrasteert met de terracotta wanden. De eveneens zelfgemaakte nachtkastjes hebben dezelfde kleur gekregen als de lichte wandkleur (D6.25.43). 

De slaaphoek is verder gedecoreerd met een stijlvol, rond vloerkleed, en twee witte lampenvoeten met bijpassende lampenkappen

De zelfgemaakte kledingkast zorgt voor genoeg opbergruimte en heeft dezelfde kleur gekregen als de lichte wand en de nachtkastjes.

De mooie schommelfauteuil met het terra sierkussen en de stijlvolle bijzettafel ernaast maken het geheel af en zorgen voor een knusse én luxe sfeer. Tot slot passen de beige gordijnen passen perfect in dit warme kleurenpalet. 

Een
Bekijk het volledige eindresultaat
Een warme terracotta slaapkamer voor Marcella en Stefan
Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore