Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 105 | 23 september 2022

Froukje en Tom bezoeken deze aflevering een levendige pluktuin op een landgoed en we kijken binnen bij de moderne woningen van Denise en Sylvie. Verder leert Gisela je hoe je een uniek cadeau maakt van natuurlijke materialen én staat er weer een superlekker weekendgerecht op het menu van Hugo.

Koken met Hugo!

Hugo geeft je de lekkerste keukeninspiratie voor in het weekend. Hij bakt peanutbutter cookies met chocola en geeft je een gouden tip om altijd versgebakken koekjes op tafel te kunnen zetten. Ook maakt hij een heerlijk aardappelgerecht met een gepocheerd eitje. De recepten thuis ook maken? Bekijk het recept van de peanutbutter cookies én de hash browns

Van gedateerd huis naar moderne woning

Denise (@huisjedg) woont samen met haar vriend in een eengezinswoning in Bergershoek. Toen ze het gedateerde huis gingen bezichtigen heeft Denise haar vriend weten te overtuigen dat het huis voldoende potentie had. En gelijk had ze! Nu alles fris gestuukt is, heeft alle inspanning een modern en licht huis opgeleverd met een gezellig kookeiland.

Heb jij zelf je huis verbouwd en wil jij het proces én eindresultaat heel graag delen? Meld je hier aan!

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tuinieren met Tom

Ans probeert al jaren haar eigen pluktuin te realiseren, maar het wil maar niet lukken door het onkruid. Tom beantwoordt haar kijkersvraag, terwijl hij je meeneemt naar een mooie pluktuin op Landgoed Vollenhoven. Ook geeft hij tips om het meeste uit je pluktuin te halen en gaat hij aan de slag met het hoognodige onderhoud van ons eigen pluktuin. Bekijk de aflevering terug of lees de tips van Tom terug! 

Binnenkijken bij…

In het Noord-Brabantse Langenboom kochten Sylvie en haar vriend Rob tien jaar geleden een split-level woning van 150m². Een zonnig huis met veel trappetjes, wat veel weg heeft van een vakantiehuis. Ze geeft een uitgebreide rondleiding door haar woning in Scandi-Boho stijl met een stoere touch. Laat je inspireren!

DIY met Gisela

Gisela (@jeetjedesign.nl) maakt in haar atelier aan huis vrolijke, decoratieve tegels van gedroogde bloemen en takjes. Vandaag neemt Gisela je mee tijdens het maakproces van een prachtige bloementegel op hout en geeft daarbij handige tips!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 105.

Dit is een artikel van