Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 104 | 22 september 2022

22 september 2022 17:05

In het thema van burendag klust Patrick een origineel buitenbankje in elkaar. Tom gaat verder met de urban jungle tuin in Nijmegen, we kijken binnen in het minimalistische Japandi huis van Rowena én Hugo maakt een lekker mosselgerecht met Indiase smaken.

Koken met Hugo!

Weg met de mosselangst als je het Hugo vraagt. Na diverse internationale smaken te hebben gecombineerd met de mosselen, maakt Hugo ze vandaag met een Indiaas tintje, geserveerd met verse naan, soep en een frisse salade. Het recept lees je hier terug.

Tuinmetamorfose 2/2

Tom gaat vandaag verder met de hippe stadstuin in Nijmegen. Na een hoop tegels te hebben verwijderd, twee nieuwe terrassen te hebben aangelegd en het eerste groen te hebben geplant, is het nu tijd om de containers weg te werken. Terwijl Tom project urban jungle voortzet, geeft hij je natuurlijk weer veel tips over de mooiste planten. Ben je ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier! 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de leukste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY met Patrick

Aanstaande zaterdag is het burendag! Wil je indruk maken met een bijzonder meubel in de voortuin en heb je nog een aantal incomplete, losse stoelen staan? Dan kun je er alsnog een geheel van maken door er een leuk bankje van te klussen. Patrick laat je stap voor stap zien hoe je dit zelf maakt. Bekijk hier de DIY-video!

Binnenkijken bij…

Rowena (@rohouseproud) woont samen met haar gezin van zes in een rijtjeshuis van 115m² in Breda. Ze heeft op een originele, creatieve manier meer ruimte weten te creëren. Het resultaat? Een prachtig minimalistisch huis in Japandi stijl, met Scandinavische organische vormen en natuurlijke tinten. Laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 104.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore