Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 102 | 20 september 2022

In de aflevering van vandaag krijg je stijlvolle tips voor het inrichten van een kleine woning, leer je hoe je van natuurproducten je eigen cosmetica maakt én geeft Galit je lifehacks voor het opruimen van een chaotische keuken. Ook zie je hoe de slaapkamer in Almere is omgetoverd tot een warme, gezellige ruimte.

Koken met Hugo!

Hugo is weer eens gaan kijken wat voor lekkers er uit de kas te halen valt. Daar vond hij krulandijvie en gladde andijvie, dus maakt hij een zelfbedachte Griekse stamppot met slavinken. Natuurlijk mag feta daarbij niet ontbreken! Als dessert maakt Hugo een frisse yoghurt met verse framboosjes. Kook je mee?

Lifehacks van Galit

Een ruime keuken die ondanks de grootte nauwelijks te gebruiken is door de enorme hoeveelheid aan rommel: een typische klus voor opruimcoach Galit! Suzanne heeft na een paar pogingen toch maar hulp ingeschakeld. Aan Galit de taak om voor rust en ruimte zorgen.

Kan jij ook wel wat orde en structuur gebruiken in huis? Meld je hier aan.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Metamorfose 2/2

Na vier jaar slapen in een ongezellige slaapkamer vonden Marcella en Stefan het wel tijd voor verandering. Ze benaderden het klusteam met de wens om meer warmte en sfeer te creëren, en een oplossing voor het gebrek aan opbergruimte. Martine en interieurstylist Jasper maken de slaapkamer in Almere deze aflevering he-le-maal af met onder andere aardse tinten, een mooi nachtkastje en een kledingrek. Bekijk hier het eindresultaat en vind hier de gebruikte items terug in de Shop The Look

DIY

Een maskertje op z'n tijd kan heerlijk zijn, zeker wanneer je zo dicht mogelijk bij de natuur blijft. Thirza (@thirza.krullenenkruiden) laat je zien hoe je eenvoudig van natuurlijke ingrediënten, verzorgende en rustgevende cosmeticaproducten maakt.

Binnenkijken bij…

Carla woont inmiddels 33 jaar in haar fijne hoekwoning van ongeveer 110m². Haar stijl beschrijft ze als industrieel, retro en vintage. Ondanks dat ze naar eigen zeggen niet al te veel ruimte heeft, heeft ze het verbouwd tot een supertrendy huis!

Benieuwd naar Carla’s tour? Bekijk het hier  terug en ontvang waardevolle tips.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 102.

Dit is een artikel van