Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 101 | 19 september 2022

19 september 2022 14:05 Aangepast: 19 september 2022 17:09

In deze aflevering van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven maak je kennis met een fantasierijke meubelmaker, kun je proeven van een simpel maar smakelijk gerecht uit Laos én neem je een kijkje in de relaxtuin van Petra. Ondertussen geven Martine en Jasper ook nog een slaapkamer een hoognodige make-over.

Koken met Hugo!

Met een makkelijk recept afkomstig uit Laos, gaat Hugo heel eenvoudig slablaadjes vullen met daarin lekkers zoals rijst en kip. Daarnaast maakt hij ook nog een heerlijk dessert: een yoghurt met zelfgemaakte bramensaus en krokante kokos. Wil je dit laagdrempelige gerecht ook maken? Het recept lees je hier terug.

Metamorfose 1/2

Stefan en Marcella zijn vier jaar geleden al verhuisd, maar tot op de dag van vandaag hebben ze de slaapkamer nog niet af kunnen krijgen. Martine en Jasper schieten te hulp om hier eindelijk wat gezelligheid in te brengen, met onder andere een mooie, zelfgemaakte kledingkast.

Raak je enthousiast en wil je dat het klusteam van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven bij jou langskomt? Geef je dan op voor een metamorfose!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de leukste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tuinieren met Tom

De indeling van je tuin begint natuurlijk met een ontwerpplan. Zo weten Sander en Maaike precies wat voor indeling ze willen, maar nog niet welke materialen en producten ze nodig hebben. Tom helpt ze hiermee door een kijkje te nemen in een showtuin en geeft daarbij nuttige tips! Kijk het hier terug.

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken in de tuin? Meld je aan!

DIY met Sherwin

Een kinderbed dat tegelijkertijd ook speeltoestel is: Sherwin (@droommeubelconcurrent) maakt deze fantasierijke meubels allang niet meer alleen voor zijn eigen kind. Hij startte een werkplaats in zijn achtertuin en nu kan iedereen genieten van zijn prachtige ontwerpen, afgestemd op de wensen van het kind. Benieuwd hoe hij dit maakt? Bekijk de aflevering terug!

Buitenkijker

Petra (@petravdvelde) wil heel graag dat haar tuin een relaxplek is voor het hele gezin en dat ze hier het hele jaar door van kunnen genieten. Dat is zeker gelukt met haar knusse tuinlounge en een moestuin vol met kruiden en planten waar ze vers fruit vandaan haalt. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 101.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore