Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 100 | 16 september 2022

16 september 2022 17:05

Vandaag heeft Tom zijn wagen vol geladen met allerlei verschillende kamerplanten. Hugo gaat een Caribische borrelplank maken, én we kijken binnen bij Maaike en haar man die – voordat ze een huis kochten – al precies wisten wat ze wilden verbouwen.

Koken met Hugo!

Hugo maakt vandaag weer een heerlijke borrelplank. Dit keer met ciau, een pittige, kruidige en zoute fruitsalade. Ben jij benieuwd naar het recept? Lees het hier terug !

Binnenkijken bij…

De eerste wens van Maaike en haar man was een hoge, glazen pui naar de tuin. En dat is gelukt! We nemen een kijkje in hun prachtige, oude grachtenpand in Amsterdam (@Amsterdamhappyliving). Ze hebben hier een jaar verbouwd en het resultaat is verbluffend mooi!

Tuinieren met Tom

Tom gaat een kijkersvraag beantwoorden over kamerplanten. 'Hoe decoreer je je huis met planten en wat zijn de huidige trends?' Tom geeft tips en licht een aantal populaire, klassieke en eigentijdse planten toe. Bekijk de aflevering hier terug! 

​​​Binnenkijken bij…

Ook kijken we vandaag binnen bij Tessa en Jaap in hun voormalige graanpakhuis (@Pakhuis.wonen) in Lekkerkerk. Het pakhuis is helemaal omgetoverd tot een karakteristiek woonhuis, met beneden een industriële stijl en boven een bohemien stijl. Bekijk de aflevering hier terug! 

Creaties van afval

Voor Julie en Feiko is afval nooit waardeloos. Zij zien er bruikbaar materiaal in en maken er al 2 jaar lang eigen creaties van (@Vuigmakers). Zo maken ze van versleten fietsbanden een dagelijks bruikbare riem.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 100.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore