Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 99 | 15 september 2022

15 september 2022 17:05 Aangepast: 15 september 2022 17:25

In de aflevering van vandaag is te zien hoe Hugo een heerlijk vissoepje bereidt van gamba’s. Dat wordt smullen! Tom maakt vandaag de eclectische tuin van Ramon en Marjan af én we nemen een kijkje in een klassiek Scandinavisch interieur. Tot slot laat Patrick zien hoe je een multifunctionele kindertafel maakt, die ook nog eens erg leuk staat in het interieur.

Koken met Hugo!

Hugo maakt een vissoepje van gamba’s, oftewel een bisque. Dit recept kun je maken met allerlei verschillende zeedieren, zoals schelpdieren of kreeften. Hugo heeft gekozen voor een bisque met gamba's. Het recept lees je hier terug.

Tuin metamorfose 2/2

Tom doet nog even de finishing touch voor de tuin en levert deze op aan Ramon en Marjan. Zij hebben in huis een eclectische sfeer en Tom heeft het voor elkaar gekregen om deze sfeer door te trekken naar de tuin. Dit heeft hij onder andere gedaan met een mooie vintage vlonder. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier!

DIY

Een kind verwennen met speelgoed is superleuk, maar het is natuurlijk nog leuker als het ook een lust voor het oog is. Patrick maakt speelgoed dat prachtig staat in elk interieur en wat ook nog eens multifunctioneel is. Vandaag laat hij zien hoe hij een kindertafel maakt waaraan het kindje kan kleuren, knutselen en eten. 

Binnen kijken bij…

Marloes is gek op het stylen en veranderen van haar huis (@Loesinterieurdesign). En met al haar DIY-projecten heeft ze de look gecreëerd die ze graag wilde.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 99.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore