Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 95 | 9 september 2022

09 september 2022 17:05 Aangepast: 12 september 2022 13:53

Vandaag is er weer een vol programma te zien in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Hugo maakt een heerlijke citroen-meringuetaart, Esther en Sander laten zien wat je allemaal met luchtplantjes kan doen en Tom legt uit welke groenten je nu – in de nazomer – nog in de kas kunt planten. Natuurlijk is er ook weer genoeg interieurinspiratie op te doen in de woning van Roy & Roy én krijg je zomerkriebels van het huis van Michèlle.

Bakken met Hugo!

Een zoetekauw is Hugo niet, maar de citroen-meringuetaart kan hij toch echt niet weerstaan. Het is een perfecte versnapering voor bij een Engelse high tea of tijdens je koffiedate. Bak je mee?

Tuinieren met Tom

Eerder was te zien hoe Patrick van een saaie regenton een echte eyecatcher maakte. Dit keer zie je hoe Tom hem met behulp van Froukje aansluit op de hemelwaterafvoer. Wat een teamwork! Tenslotte laat Tom zien welke groenten je deze tijd van het jaar nog kunt planten in de kas en hoe je dat aanpakt. Wil je de tips nog eens teruglezen? Dat kan hier!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de leukste tips en weetjes!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij Roy & Roy

Na een lange zoektocht tijdens de gekte op de huizenmarkt is het Roy en Roy (@yor_home_lifestyle) gelukt om een woning te vinden waar ze helemaal verliefd op werden. Van een gedateerd huis hebben ze mede dankzij hun eigen klus- en sloopkwaliteiten een luxe en ruimtelijk huis gecreëerd. Bekijk het item hier terug.

DIY met Esther & Sander

Heb je geen groene vingers? Geen punt! Esther en Sander (@trendyairplants) maken creaties van Tillandsia luchtplantjes. De planten hebben geen aarde nodig en dat zorgt ervoor dat je oneindig veel vrijheid hebt in het plaatsen van deze plant. Tijdens deze aflevering leer je hoe je zelf een strand- en zeetafereeltje maakt. Hier kun je de aflevering nog eens terugkijken. 

Haal de strandsfeer in huis

Als je net terugkomt van een droomvakantie is het soms teleurstellend om thuis te komen in een tuin die schreeuwt dat je in Nederland bent. Michèlle (@studiovlerk) wist daar wel iets op: zij nam de stijlen uit het buitenland gewoon mee naar huis en kan het vakantiegevoel nu elke dag opnieuw ervaren. Bekijk de aflevering hier terug en laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 95.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore