Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 94 | 8 september 2022

08 september 2022 17:05 Aangepast: 08 september 2022 17:09

Vandaag is er weer een aflevering vol met inspiratie. Hugo maakt een klassieke bistromaaltijd met steak tartare, Tom maakt de verwilderde tuin van Odine en Bas af, we kijken binnen bij het Scandinavische interieur van Cindy én Patrick laat zien hoe je een mooie ombouw maakt voor een regenton.

Koken met Hugo!

Hugo gaat voor een klassieker: namelijk de bistrokeuken. De keuken is afkomstig uit Frankrijk, maar je vindt de gerechten ook in brasserieën in Nederland. Denk daarbij aan tournedos of een caesar salade. Hugo maakt vandaag een verse steak tartare en een heerlijke Franse salade met een echte vinaigrette. Bijpassend een frietje volgens zijn moeders recept met een lichtzure mayo. Het uitgebreide recept lees je hier.

Buitenmetamorfose 2/2

In de vorige aflevering heb je gezien hoe Tom begon aan de groene tuin van Odine en Bas. Het huis hebben ze overgenomen van de vader van Bas en nu is het – na dertig jaar zonder vernieuwing – tijd om het helemaal naar eigen wens te maken in mediterrane stijl. Met vlonderplanken van duurzaam Douglashout, bamboepergola en organische tegels creëert Tom het vakantiegevoel waar ze zo naar verlangden. Bekijk het resultaat van de metamorfose hier. Mooie items gezien die je ook in je eigen tuin zou willen? Check de Shop the Look

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de leukste tips en weetjes!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY met Patrick

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat we te maken hebben met lange perioden zonder regenval. De grond wordt dan kurkdroog en daarom is het van groot belang dat we de regen die wél valt, ook proberen te gebruiken. Een regenton is een praktische oplossing, maar meestal niet het mooiste item in de tuin. Toch gebruikt Patrick hem vandaag om te laten zien dat je van de regenton een echte blikvanger kan maken. Wil je terug vinden hoe je dit maakt? Bekijk het hier.

Binnenkijken bij…

Het interieur veranderen zonder dat je partner daar iets van af weet. Cindy (@cinterior_) doet dat continu en gelukkig vindt haar partner dat helemaal prima. Cindy laat haar typische Scandinavische interieur zien, waar ze lichte kleuren, kunstwerken en natuurelementen voor gebruikt. Kijk de aflevering hier terug en laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 94.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore