Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 93 | 7 september 2022

07 september 2022 17:05 Aangepast: 16 september 2022 12:40

In deze aflevering zie je hoe Tom begint aan de mediterrane tuin voor Odine en Bas, kijken we binnen in een verbouwd huis in Arnhem én laten Wim en Dennis je zien waarom sokken breien allesbehalve saai is. Ook maakt Hugo een heerlijk en betaalbaar Italiaans recept en vertelt dierenarts Piet je waarom de labradoodle zo populair is.

Buitenmetamorfose 1/2

Bas en Odine wonen samen met hun kat in een zelf verbouwde woning in Oegstgeest. Na dertien jaar op een flatje te hebben gewoond hebben ze nu eindelijk een huis met een fijne, groene tuin. De verwilderde tuin voelt alleen nog niet als thuis en ervaring met tuinieren hebben Bas en Odine niet. Tom gaat daarom aan de slag om een vleugje van de mediterrane sferen toe te voegen aan de nieuwe tuin. Benieuwd hoe hij dit aanpakt? Bekijk hier hoe Tom van start gaat. 

Koken met Hugo

Hugo gaat deze aflevering voor een simpel en betaalbaar recept, maar dat maakt het niet minder lekker! Een Italiaanse, pittige knoflookpasta en een sperziebonensalade met een tomaten vinaigrette. Het fijne aan dit recept is dat je voor de pasta maar drie à vier ingrediënten nodig hebt. Dus, waar wacht je nog op? Kook gezellig mee! Je vindt het recept hier

Binnenkijken bij...

Esther (@huisje.aandesloot) is heel erg trots na een flinke verbouwing van haar prachtige huis aan het water in Arnhem. Samen met haar partner Roy en haar zoontje Daley woont ze in een twee-onder-een-kapwoning uit 1989. Dat de woning al een aantal jaren oud is zie je totaal niet terug in het luxueuze, moderne interieur. Terugkijken en inspiratie opdoen? Bekijk het hier terug!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dierenarts Piet over labradoodles

Piet neemt vandaag labradoodle Joep mee naar de boerderij. De kruising van een labrador retriever en een poedel zorgt namelijk voor diverse voordelen. Piet legt uit waarom dit ras nou zo gewild is en geeft je tips over het verzorgen van de labradoodle. Hier lees je de tips terug.

  • Heb jij ook een leuke kijkersvraag voor dierenarts Piet? Stel hem hier.

DIY met Wim & Dennis

Breien voor oma’s? Welnee! Wim en Dennis (@happily_knitting) laten zien dat sokken breien helemaal niet saai en oubollig hoeft te zijn. Met kleurrijke bolletjes voeden zij hun hobby. Ze vertellen je er alles over en laten zien hoe jij zelf de leukste sokken breit. Kijk de aflevering terug en probeer het zelf.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 93.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore