Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 92 | 6 september 2022

Galit helpt Henk vandaag met zijn rommelige werkschuur, Linda inspireert je met haar prachtige creaties en Martine brengt eindelijk verandering in de ongezellige slaapkamer van Ruud en Leon. Hugo maakt dit keer een lichtpittige vegetarische eiercurry met een chutney én een kleine salade om mee af te blussen.

Koken met Hugo!

Curry’s kennen een ruime variatie aan smaken, soorten en mate van pittigheid. Ze zijn er met vlees, vis en groenten. Hugo kiest voor een middenweg door voor een lichtpittige curry van ei te gaan die mooi over de rijst heen loopt. Het recept lees je hier.

Metamorfose 2/2

Luxe, rust en vooral een gezellige slaapkamer is de wens van Ruud en Leon. Martine brengt hun visualisatie tot leven en laat zien hoe de combinatie van de roomdivider en het hoofdbord ervoor staat. De slaapkamer krijgt ondertussen langzaam maar zeker een Engelse stijl. Interieurstylist Roy maakt de stijl tenslotte af met passende bloemendecoratie. Bekijk hier het resultaat. Wil je de items shoppen? Klik hier.

  • Wil jij ook dat Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven bij jou langs komt? Meld je dan hier aan voor een metamorfose!

DIY met Linda

Linda (@lindecreatieveling) maakt prachtige creaties van droogbloemen. Denk daarbij aan persoonlijke lijsten, kransen, kaarsstandaarden en decoraties voor bruiloften. In deze aflevering neemt ze je stap voor stap mee in haar creatieve proces. Terugkijken hoe zij dat aanpakt? Dat kan hier.

Binnenkijken bij...

Met je hele gezin op één terrein wonen: dat doet Lydia met haar volwassen kinderen en kleinkinderen. Zij woont zelf in de herenboerderij met een eigen theater aan huis. Ze laat ons haar artistieke woning zien in oudhollandse sfeer. Laat je inspireren!

Opruimcoach Galit

Henk is een gepassioneerd klusser, maar zijn werkschuur is een chaos. Elke keer wanneer hij iets niet kan vinden, dan koopt hij het gewoon opnieuw. Zijn dochter Milou is het oerwoud aan gereedschap helemaal zat en heeft hulp ingeschakeld van Galit.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 92.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van