Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 89 | 1 september 2022

Vandaag maakt Tom de 'parkeerplaats tuin' in Vinkeveen eindelijk een stukje groener, nemen we een kijkje in het kleurrijke huis van Manon, transformeert Patrick een oud kastje in een heel ludiek boekenkastje én maakt Hugo een gerecht met een Mexicaans tintje.

Koken met Hugo!

Hugo maakt vandaag ovenspareribs gemarineerd in een gerookte barbecuesaus op basis van het Mexicaanse ingrediënt chipotle. Natuurlijk mag mais niet ontbreken in de Mexicaanse keuken en daarom maakt hij als bijgerecht gegrilde maiskolven en een frisse wortelsalade om de licht pittige smaken te balanceren. Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose 2/2

Minder tegels en meer groen is waar Farid en Laura naar verlangen: een onderhoudsvriendelijke plek om te relaxen en waar de toekomstige kleine straks lekker in het gras kan spelen. Tom weet wel raad met hun wens door een rijke selectie aan planten te plaatsen. Bekijk hier het resultaat. Wil je de tuin namaken? Alle items vind je hier!

Binnenkijken bij…

Het terracotta gekleurde huis van Manon en haar gezin staat geen moment stil. Ondanks dat ze al ruim 20 jaar in het huis wonen, zijn ze nog altijd aan het klussen en aan het verven. Op gevoel en door nieuw met oud te mixen geeft Manon haar woning een unieke uitstraling. Neem een kijkje en laat je inspireren!

DIY met Patrick

Ook Eigen Huis en Tuin Lekker Leven doet mee aan upcycling. Patrick geeft een nieuw leven aan een oud kastje in koloniale stijl. Met een paar simpele stappen weet Patrick een speels, fris kastje te creëren. Terugkijken hoe hij dat aanpakt? Dat kan hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 89.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van