Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 88 | 31 augustus 2022

Vandaag gaat Tom weer van start met een nieuwe tuinmetamorfose, vertelt Piet hoe je een verhuizing het beste kunt aanpakken met huisdieren, zien we hoe je mooie accessoires van stropdassen kunt maken, kijken we binnen in een verbouwde koeienstal én maakt Hugo uiteraard weer een heerlijk gerecht!

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag op de Indiase toer en maakt een kruidige, zoete aardappelsoep met kokos maken. Omdat deze best wel pittig is, maakt hij hier als frisse tegenhanger raita – oftewel een yoghurtdip – en een lekkere appelchutney bij, mét papadums. Kook je mee?

Tuinmetamorfose 1/2

Tom mag dit seizoen ook weer flink aan de slag met de tuinmetamorfoses en vandaag schiet hij te hulp bij Laura en Farid in Vinkeveen. Zij hebben namelijk een achtertuin die eerder wat weg heeft van een parkeerplaats. Tijd voor meer sfeer én groen! Bekijk hier hoe Tom van start gaat! 

Binnenkijken in een verbouwde woonboerderij

We nemen een kijkje in de prachtige, verbouwde woonboerderij van Judith op het voormalige eiland Schokland midden in de Noordoostpolder. Ze heeft van de oude koeienstallen een warme plek weten te maken voor haar en haar gezin. Gemist? Bekijk de aflevering hier terug! 

Creatief met stropdas

Stèphanie laat zien dat je afgedankte stropdassen echt niet weg hoeft te gooien, maar dat je hier allerlei stijlvolle accessoires van kunt maken. Zien hoe ze dat doet? Dat kan hier

Verhuizen zonder stress voor je huisdieren

Dierenarts Piet kreeg een kijkersvraag over verhuizen met dieren. Namelijk: hoe pak je dat aan zonder dat ze hier stress van krijgen. Een belangrijk onderwerp, aangezien veel huisdieren erg territoriaal zijn en daarom ook moeten wennen aan nieuwe plekken. Wil je de tips van Piet nog eens terugkijken? Dat kan hier

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 88.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van