Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Een splinternieuw interieur voor de Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven boerderij!

Vanavond ging alweer een nieuwe seizoen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven van start. Er werd weer volop gekookt, geklust én de mooiste tuinen en fijnste tips kwamen voorbij. En dat alles vanuit een splinternieuwe studio!

De boerderij is inmiddels al jaren dé vaste thuisbasis voor het programma en af en toe is ook die ruimte toe aan een opfrisbeurt. Na 2 seizoenen mochten onze klussers hier eindelijk weer eens de handen uit de mouwen steken. Nieuwe behangetjes, andere lampen, frisse kleuren, een nieuwe zithoek en een fijne bankje kwamen er onder andere in te staan. 

Koken in stijl

De keuken is natuurlijk dé centrale plek in de boerderij en het domein van Hugo. In de nieuwe opstelling kregen de keukenkastjes een andere look & feel waardoor de set net wat frisser oogt. Er kwamen nieuwe goudkleurige kruidenrekjes én een wandkastje met organische vormen om de mooiste kopjes in te bewaren. 

Het groene kunstwerk aan de muur zorgt daarnaast voor wat contrast in het frisse geheel en de warme groene kleur komt ook weer terug in de nieuwe reeks hanglampen boven het eiland. 

Daarnaast kan het seizoen natuurlijk niet van start zonder een nieuwe lading te gekke serviezen om alle gerechten op te presenteren.

Heerlijk keuvelen in de eethoek

Naast de keuken bevindt zich de 'eethoek'. Dé plek waar Hugo en Froukje samen "piepers jassen" of de uitzending beginnen met een kopje thee. En ook deze is flink aangepakt. De gele wand werd vervangen door een blauw behang met gouden details en het hexagonbehang werd weggewerkt met een grafische ruit in een zachte bruintint

Er kwam een nieuwe ronde tafel met pistache stoelen, een fluffy kleed en een hanglamp die meteen een statement maakt in de ruimte. De grote, donkere wandkast zorgt er daarnaast voor dat het hoekje huiselijk en knus aanvoelt. 

De beste hoekjes!

Als je vanuit de eethoek naar de werkbank loopt kom je dit fijne plekje tegen. De hoek waar Piet vaak met de dieren te vinden is. Een heerlijke, huiselijke plek waar de kleuren vanuit de keuken en de eethoek doorgetrokken zijn. 

Uiteraard mag dé trend van het moment hier niet ontbreken. Een prachtige wand met akoestische wandpanelen. Perfect voor in een studio én voor in je woonkamer. Om deze wand te breken is er gekozen voor een mooie dunne wandkast in het goud. Vul je deze vervolgens met lichte accessoires dan steken die mooi af en krijgt je een warm geheel. 

Een grote lamp mag hier zeker niet ontbreken en ook een fijn kleed en een hocker is voor zowel de dieren als voor Piet een must. 

Ploffen maar!

Tot slot kreeg ook de 'woonkamer' van de boerderij een nieuwe look en feel. Met een heerlijk bankje, twee kleurige poefjes, een fijn vloerkleed én een mooi kamerscherm heeft in de boerderij ook deze plek een fris uiterlijk.

 

Fotografie

Esmee Blom

Dit is een artikel van