Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 85 | 10 juni 2022

Tom legt op de boerderij een jeu de boules baan aan en Hugo is daar heel blij mee. Verder maakt Hugo een Israëlische borrelplank, zien we wat voor iets bijzonders Suzanne en Koen tegenkwamen bij het verbouwen van hun huis, nemen we een kijkje in een relaxte tuin én leren we hoe je honing maakt zonder dat daar een bij aan te pas komt.

Koken met Hugo!

Vandaag gaat Hugo aan de slag met een Israëlische borrelplank. Hierbij maakt hij bietenhummus en normale hummus, pitachips met paprikapoeder, gevulde pitabroodjes, een salade én heerlijke snacks om mee te dippen. Wij krijgen er al trek in, jij ook? Je leest het volledige recept hier.

Binnenkijken bij…

Suzanne en Koen waren al een tijd op zoek naar een huis, maar toen ze drie jaar geleden het huis zagen waar ze nu in wonen, werden ze op slag verliefd. Ze gingen de verbouwing aan en kwamen wel iets heel bijzonders tegen bij het slopen van de plafonds. Benieuwd naar deze verrassing? Kijk dan hier het fragment terug!

Niks
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Jeu de boules

Tom is op de boerderij bezig met het aanleggen van een jeu de boules baan. Hij vertelt je waar je op moet letten bij het aanleggen en geeft tips en tricks. Bekijk de aflevering hier terug. 

Bijvrije honing

Thirza heeft altijd al veel affiniteit gehad met de natuur. Het duurde dan ook niet lang tot ze zich ging verdiepen in wilde, eetbare planten. Vandaag gaat ze ons leren hoe je honing kunt maken zonder dat je daar bijen voor nodig hebt. Bekijk de aflevering hier terug om te zien hoe je dat zelf kunt doen.

Een alles-in-één tuin

Chillen in de hottub, afkoelen onder de buitendouche, heerlijk eten en noem zo maar op. Het kan allemaal in de tuin van Marisa. En haar tuin is niet alleen leuk voor mensen, maar ook voor dieren. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Je ziet het hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 85

Dit is een artikel van