Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 84 | 9 juni 2022

09 juni 2022 17:06 Aangepast: 10 juni 2022 13:56

Hugo maakt een witlofsalade die hij opfleurt met bloemen. Daarbij maakt hij een frambozentaartje met witte chocolade én hartige crêpes. Verder legt Tom de laatste hand aan de tropische tuin in Vennep, gaat Martine weer aan de slag met een leuke DIY én nemen we en kijkje in een bijzonder interieur in Rijswijk.

Koken met Hugo!

Hugo gaat weer aan de slag met een heerlijk fris gerecht. Hij maakt een witlofsalade die hij met goudsbloemetjes uit eigen tuin opfleurt. Ook gaat hij aan de slag met hartige crêpes én voor het dessert maakt hij een lekker frambozentaartje met witte chocolade. Het hele recept vind je hier!

Tuinmetamorfose [2/2]

Trista en Mitchel dromen van een tuin met een tropische Hawaii sfeer. Zelf hebben ze – met de komst van de kleine – weinig tijd om zelf de tuin aan te pakken. Tom schiet het stel te hulp en maakt van hun saaie betegelde tuin een heerlijke tropische plek met superveel sfeer. Bekijk het eindresultaat hier

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Zo maak je een verkoelende buitentafel

Stel je zit heerlijk in de tuin te genieten van het zonnetje, maar telkens als je een koud drankje wil, moet je weer naar binnen. Dat hoeft vanaf nu niet meer. Martine heeft daar namelijk iets heel handigs op bedacht: een buitentafel waar je je drankjes koel in kunt bewaren. Je leest hier hoe je dat zelf kunt maken!

Binnenkijken bij…

Myrle kon maar geen inspiratie opdoen in woonwinkels. Ze heeft daarom vanachter haar computer haar hele woning ingericht. Het was een hele uitdaging, maar het is zeker gelukt. Het huis is een prachtig aanzicht. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Je checkt het hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 84

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore