Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 83 | 8 juni 2022

08 juni 2022 17:06

Piet gaat ons alles vertellen over het meenemen van je hond op vakantie en waar je daarbij allemaal op moet letten. Hugo gaat aan de slag met een groentesoep, pesto én pizzabroodjes. Verder gaat Tom van start met een nieuwe tuin in vakantiesferen, vertelt Floor alles over de verbouwing van haar huis in Baarn én zien we hoe je portretten van leer kunt maken.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag aan de slag met 'wat-heb-je-nog-liggen-in-de-koelkast pizzabroodjes'. Daarnaast maakt hij een lekker groentesoepje én maakt hij pesto. Het water loopt ons al in de mond! Bij jou ook? Bekijk dan hier het hele recept.

Tuinmetamorfose [1/2]

Trista en Mitchel zijn de laatste jaren wat meer aan huis gebonden. En met de komst van de kleine zit op vakantie gaan er al helemaal niet in. Daarom is het nog belangrijker om een gezellige tuin te hebben. Ze willen graag een tropische sfeer in hun tuin en Tom schiet ze daarbij te hulp. Je ziet het hier.

Leerportretten maken

In de studio staan drie prachtige portretten van Froukje, Hugo en Tom. De portretten zijn van Leer gemaakt. Hoe je ze zelf thuis maakt? Dat legt Corrien je hier haarfijn uit. Zij heeft namelijk een eigen atelier waarin ze vaak portretten van leer maakt.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Floor en haar partner hebben in Baarn hun hele huis afgebroken. Ze hebben alleen de voorgevel laten staan en hebben het daarna weer volledig opnieuw opgebouwd. Het is een heel project geweest, maar mooi is het zeker geworden! Benieuwd naar hoe het eruitziet? Je ziet het hier

Met je hond op vakantie

Dierenarts Piet heeft vandaag de pitbull Bori meegenomen naar de studio. Hij vertelt alles over waar je op moet letten wanneer je je hond meeneemt op vakantie. Daarnaast is Bori ook nog op zoek naar een nieuw baasje. Je leest er hier alles over!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 83

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore