Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 82 | 7 juni 2022

07 juni 2022 17:06 Aangepast: 08 juni 2022 09:42

Hugo maakt vandaag kip cordon bleu én een lekkere stamppot. Verder legt het interieurteam de laatste hand aan het strandhuis in Zandvoort, leren we over alle voordelen van een pluktuin, geeft Galit tips over hoe je slim kunt verhuizen én nemen we een kijkje in een prachtig interieur.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag aan de slag met een zelfgemaakte kip cordon bleu. Daarbij maakt hij een ouderwetse preistamppot. Lekker én simpel dus. Wil jij dit gerecht nou ook zelf maken? Bekijk hier het recept.

Metamorfose [2/2]

Grace wilde in haar strandhuis in Zandvoort graag meer opbergruimte, meer sfeer én een slaapbank. En dat alles in een Ibiza-boho sfeertje. Patrick is al hard aan de slag geweest gisteren. Vandaag brengt Lieke de laatste hand aan de styling. Benieuwd naar het eindresultaat? Je bekijkt het hier. Heb je items gezien die niet kunnen ontbreken bij jou thuis? Je vindt ze hier terug! 

Duurzaam groenten en fruit plukken

Je kunt steeds vaker groenten en fruit oogsten bij een lokale groentetuin. Dat is dus hier geproduceerd en niet ingevlogen vanuit een ander land. Kortom: veel duurzamer! Daarnaast is het ook nog eens een supergezellige activiteit. Bekijk hier het fragment.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Michelle hoeft in principe helemaal niet meer op vakantie. Thuis heeft zij namelijk ook een heerlijke vakantiesfeer. Ze woont in een houten huis en samen met haar partner heeft ze het helemaal verbouwd en ingericht naar hun zin. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Check het hier!

Slim verhuizen

Verhuizen is nog best wel een flinke klus. Er komt vooral heel veel voorbereiding bij kijken. En je wil natuurlijk niet achteraf nog voor verrassingen komen te staan. Galit geeft handige tips over hoe je dat verhuizen nou slim kunt aanpakken.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 82

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore