Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 81 | 6 juni 2022

Hugo maakt sesamwafels gevuld met Japans ijs, met daarbij een simpel gerechtje met rijst en tofu én hij gaat aan de slag met een pot zoetzuur. Verder nemen we een kijkje in een ijswinkel van de familie van Hugo, bekijken we een prachtige grote tuin én wordt een strandhuisje in Zandvoort helemaal opgeknapt. Tot slot krijgen we weer heel veel tuininspiratie van Tom.

Koken met Hugo: Rijst met tofugehakt, zoetzure groenten én sesamkletskoppen

Hugo gaat vandaag zijn voorraad van potten zoetzuur weer aanvullen. Hij maakt er een met komkommer, een met rabarber én een met wortel en kool. Daarnaast gaat hij aan de slag met sesamwafels met Japans ijs én maakt hij een simpel rijstgerecht. Het volledige recept vind je hier!

Metamorfose [1/2]

Grace is gek op het strand en heeft dan ook een strandhuisje in Zandvoort. Ze krijgt het alleen niet sfeervol en daarnaast mist ze ook een hoop praktische zaken, zoals opbergruimte. Ons reddingsteam schiet haar te hulp. Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Buitenkijken bij…

Tine geniet samen met haar man al 23 jaar van haar tuin. Ze hebben hem zelf helemaal ingedeeld en hij staat vol met kleur en kunst. Zeker nu het stel met pensioen is, zijn ze steeds meer met de tuin bezig. Benieuwd hoe het eruitziet? Bekijk het fragment hier terug. 

Niks
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

De Smaak van Kennis

De familie van Hugo heeft in Eersel een ijswinkel genaamd ‘de smaak’. Hier maken ze een uniek soort ijs, speciaal voor Hugo. Het ijs wordt gemaakt van een hele bijzondere citrusvrucht uit Japan. Het fragment bekijk je hier terug. 

Zonnige tuininspiratie

Heerlijk in de zomer wegtrekken naar een zonnig land met prachtige stranden. Iedereen droomt er wel eens over. Maar eigenlijk hoef je daarvoor helemaal niet per se naar het buitenland. Tom laat zien hoe je die heerlijke sferen ook in je eigen tuin kunt creëren. Bekijk het hier

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 81.

Dit is een artikel van