Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 80 | 3 juni 2022

Het is weer vrijdag, dus maakt Hugo natuurlijk een heerlijke borrelplank. Tom maakt een gezellige vuurplaats op de boerderij én we nemen een kijkje in een oud herenhuis én een prachtige groene tuin.

Koken met Hugo: Taiwanese borrelplank met paddenstoelen, gefrituurde vis en bubble tea

Hugo serveert vandaag een Taiwanese borrelplank. Hij maakt hiervoor gegrilde paddenstoelen met komijn en chili, gefrituurde vis met limoenzout en bubble tea. Wil je weten hoe jij dit zelf ook kan maken? Lees hier dan het hele recept.

Rondleiding in een oud herenhuis

Alycia heeft in september 2019 een oud herenhuis uit 1925 gekocht in Rijswijk. Ze hebben hier van tevoren lang over getwijfeld, met name doordat vrijwel alles aangepakt moest worden. Toch zijn ze de uitdaging aangegaan en het resultaat is prachtig. Bekijk hier de rondleiding door hun huis terug.

Niks
Elke week nieuwe inspiratie en tips!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Vuurkorf

Hou je er van om tot in de late uurtjes lekker buiten te zitten? Dan is het wel zo fijn als je dan lekker warm blijft. Tom heeft hier dé oplossing voor. Hij maakt namelijk een vuurkorf met behulp van een olievat en stenen. Bekijk hier de aflevering terug om te zien hoe jij dit zelf ook kan maken.

Miniatuur interieurs

Sabina maakt miniatuurtjes van interieurs. Mensen kunnen foto’s opsturen waarvan ze graag een miniatuur willen hebben waarna zij het namaakt. Hoe meer foto’s ze ontvangt, hoe nauwkeuriger het eindresultaat. Bekijk hier het fragment terug.

Buitenkijken bij…

Astrid woonde altijd in het centrum van Amsterdam, totdat ze meer natuur om zich heen wilde. Ze is toen gaan rondrijden door Nederland om te kijken waar ze dan graag wilde wonen. Dit is Abcoude geworden. Hier heeft ze een heerlijke grote tuin waar ze met haar groene vingers aan de slag kan gaan. Bekijk de aflevering hier terug om een kijkje te nemen. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 80.

Dit is een artikel van