Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 79 | 2 juni 2022

Hugo maakt vandaag een gerecht met een Scandinavisch tintje. Tom maakt de tuin in Hoofddorp af en verder zien we hoe Martine een heerlijke tuinschommelstoel maakt. Ook nemen we een kijkje in het eigenzinnige interieur van Anne Marie.

Koken met Hugo: Aardappelsalade met gerookte zalm en shortcakes toe

Hugo gaat vandaag aan de slag met een aardappelsalade en serveert daarbij warmgerookte zalm. Als dessert maakt hij shortcakes met frambozen, aardbeien en slagroom. Lees hier het hele recept terug. 

Tuinmetamorfose [2/2]

Jelle en Esmé hebben hun hele huis opgeknapt, maar voor de tuin hadden ze echt hulp nodig. Gisteren heeft Tom al een vlonder gemaakt en is er een tuinhaard geplaatst. Vandaag zie je hoe Tom de tuin afmaakt. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier! Leuke items gezien? Je vindt ze hier terug!

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Schommelstoel voor in de tuin

Martine gaat vandaag aan de slag met een schommeltuinstoel. Het enige wat ze hiervoor nodig heeft zijn pallets en microvezeldoekjes. Lees hier hoe jij ook zo’n gave stoel kan maken!

Binnenkijken bij…

Lang niet iedereen wil in een nieuwbouwhuis wonen, omdat er vaak wordt gedacht dat het moeilijk gezellig en sfeervol te maken is. Anne Marie woont sinds een jaar in een nieuwbouwhuis en heeft hier geen moeite mee. Ze heeft dit helemaal op haar manier gestyled. Bekijk hier de rondleiding door haar huis terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 79.

Dit is een artikel van