Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 78 | 1 juni 2022

Sandra neemt de keuken vandaag weer even over van Hugo en maakt heerlijke cannelloni. Dierenarts Piet gaat het hebben over sporten met dieren, én we gaan weer binnenkijken bij een mooi interieur. Verder zien we hoe Tom een tuin gaat aanpakken.

Koken met Sandra: Cannelloni met spinazie, pangrattato én espresso tonic

Sandra gaat vandaag aan de slag met cannelloni met spinazie en ricotta. Daarbij maakt ze krokant geroosterd broodkruim, oftewel pangrattato. Ook serveert ze er espresso tonic bij. Lees hier het hele recept.

Tuinmetamorfose [1/2]

Jelle en Esmee wonen pas sinds anderhalve week in hun nieuwe huis in Hoofddorp. Ze hebben het hele huis zelf opgeknapt, maar waar en hoe ze moeten beginnen met de tuin weten ze niet. Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Tom en zijn klusteam. Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week nieuwe inspiratie en tips!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Mozaïek

Heleen is een half jaar geleden in aanraking gekomen met mozaïek. Sindsdien maakt ze hier van alles mee. Van wanddecoratie tot huisnummerbordjes. Ze laat je zien hoe ze dit doet. Bekijk hier het fragment terug.

Binnenkijken bij…

Lotte woont samen met haar man en kinderen in een twee-onder-een-kapwoning. Dit huis is ongeveer 100 jaar oud en hebben zij helemaal verbouwd tot het droomhuis dat het nu is. Zie hier het eindresultaat.

Hondensport

Dierenarts Piet heeft een vriend meegenomen naar de boerderij. Namelijk Greyhound Hero, oftewel een windhondachtige. Dit is een echte sporthond en dat is ook waar Piet het vandaag over gaat hebben. Bekijk het fragment hier terug. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 78.

Dit is een artikel van