Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 77 | 31 mei 2022

Hugo maakt vandaag een Aziatische stamppot en Patrick en Jasper maken de woonkamer af in Veenendaal. Daarnaast laat Maaike zien hoe je botanische tekeningen maakt en ook Zamarra geeft weer handige tips. Dit keer laat ze zien hoe je wijnglazen het beste kan schoonmaken.

Koken met Hugo: Kimchistamppot met krokante speklapjes en aardbeienyoghurtijs

Hugo maakt vandaag een kimchistampppot en krokante speklapjes met sojalak. En als nagerecht serveert hij aardbeienyoghurtijs. Loopt bij jou het water al in de mond? Lees hier het hele recept.

Metamorfose [2/2]

Barry en zijn drie kinderen hadden de hulp ingeroepen van Patrick en Jasper voor hun sfeerloze woonkamer. Gisteren is er geverfd en een draaiend tv-meubel gemaakt. Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet. Zie hier het eindresultaat. Heb je leuke items gezien? Je vindt ze hier terug!

Botanische tekening

Maaike is dol op de natuur en legt dit dan ook maar al te graag vast. Echter doet ze dit niet met een camera, maar aan de hand van botanische tekeningen. Zij laat ons zien hoe ze dit doet. Bekijk hier het fragment terug.

Niks
Elke week nieuwe inspiratie en tips!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij... 

Esther en Tom huren in Haarlem een prachtig appartement met hoge plafonds en klassieke elementen die zij geweldig tot hun recht hebben laten komen met de styling. Zie hier de rondleiding door het appartement.

Wijnglazen schoonmaken

Huishoudcoach Zamarra laat zien hoe je wijnglazen het beste kunt schoonmaken, zodat ze niet dof worden. Bekijk haar tips hier terug!   

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 77.

Dit is een artikel van