Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 75 | 27 mei 2022

27 mei 2022 17:05

Tom gaat voor de regie op de boerderij een mooi looppad maken. Ze moeten namelijk vaak door de modder en dat is niet fijn. Verder gaat Sandra aan de slag met een Zeeuwse borrelplank en nemen we een kijkje in een opgeknapt appartement. Ook zien we hoe Mieke creatief is met droogbloemen én kijken we weer binnen bij een prachtig interieur.

Koken met Sandra!

Vandaag maakt Sandra een Zeeuwse borrelplank. Hiervoor gaat ze onder andere oud brood gebruiken om garnaaltoastjes mee te maken. Daarnaast bereidt ze ook Zeeuwse kokkels en oesters met zeekraal en framboos. Dit wordt weer genieten op de vrijdagavond! Het recept vind je hier

Klussen en verbouwen

Klaartje woont met haar vriend in een appartement op vier hoog in Amsterdam. Samen hebben ze het helemaal verbouwd, opgeknapt en naar hun eigen smaak gemaakt. Het eindresultaat is prachtig om te zien. Ben je benieuwd? Bekijk het fragment hier terug. 

Looppad

Op de boerderij zit de regie in een aparte schuur. Het looppad naar de schuur was erg onhandig, want wanneer het geregend heeft, staat het vol met water en moeten de mensen van de regie dus door de modder banjeren. Tom gaat aan de slag met het maken van een looppad zodat ze droge voetjes houden op het werk. Je kunt hier terugzien hoe hij dit doet.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Binnenkijken bij…

Als je samenwoont en allebei een andere stijl hebt, is het een grote kunst om het zo in te richten dat het beiden aanspreekt. Michel en Ferdy wonen in Mierlo, in de buurt van Eindhoven, en hebben hun verschillende stijlen in het interieur helemaal samengebracht. Ze gaven ons een rondleiding.

Droogbloemen

Mieke houdt ervan om creatief bezig te zijn met de droogbloemen die ze zelf kweekt. Tegenwoordig zijn deze namelijk helemaal niet tuttig meer, maar voegen ze juist kleur en stijl toe in je interieur. Hier kun je zien hoe Mieke dat allemaal doet.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 75

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore