Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 74 | 26 mei 2022

26 mei 2022 17:05 Aangepast: 26 mei 2022 20:52

Hugo maakt vandaag een salade met Arabische kruiden met daarbij heerlijke forel én een frisse salade. Verder maakt Tom de tuin in Amsterdam af, gaat Martine weer aan de slag met een leuke DIY én zien we een nieuwbouwwoning met karakter.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag aan de slag met een Arabische kruidensalade. En omdat het zo makkelijk is, maakt hij er ook nóg een salade bij, namelijk een sinaasappelradijssalade. Daarnaast bereidt hij ook hele forellen met amandelen. Het volledige recept vind je hier

Tuinmetamorfose [2/2]

In de tuin van Ashok en Joyce is Tom gisteren al hard bezig geweest. Het Amsterdamse stel is hartstikke tevreden met de verbouwing van het huis, maar de aanpak van de tuin was blijven liggen. Vandaag legt Tom er met het team de laatste hand aan. Het eindresultaat vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Zo maak je zelf een ijskar

De zomer beleven in eigen tuin is heerlijk, maar als je de hele tijd naar binnen moet voor ijsjes en drankjes blijf je bezig. Martine heeft daar een creatieve oplossing voor. Ze gaat namelijk een eigen ijskar maken. Je leest hier hoe je die zelf kunt maken óf winnen! 

Binnenkijken bij…

In een nieuwbouwhuis kan het nog wel eens lastig zijn om er sfeer aan toe te voegen. Gelukkig was dat bij Esther niet het geval. Binnen twee weken had haar nieuwbouwwoning een geheel eigen sfeer. Benieuwd naar hoe dat eruit is komen te zien? Bekijk het hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 74

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore