Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 72 | 24 mei 2022

24 mei 2022 17:05

Sandra kookt Grieks vandaag. Ze maakt lekkere kipspiesjes en een salade met rauwe courgette en asperges. Verder leggen Patrick en Jasper de laatste hand aan de eetkamer in Zwolle, krijgen we huishoudtips van Zamarra, gaan we samen met Miranda op zoek naar natuurgelukjes én we nemen weer een kijkje in een heel mooi interieur.

Koken met Sandra

Sandra is helemaal fan van Griekenland en gaat vandaag dan ook Grieks voor ons koken. Ze maakt een heerlijke souvlaki van kipspiesen. Daarnaast bereidt ze ook nog een frisse salade met rauwe courgette en asperges én maakt ze zelf een bietentzatziki. Benieuwd naar dit recept? Check ‘m hier.

Metamorfose [2/2]

Marle en Tjerk keken al ruim een jaar tegen een witte muur aan in de eetkamer. Ze wilden graag meer sfeer en meer ruimte in het eetgedeelte. Gisteren heeft Patrick de muren geschilderd en een nieuwe bank in elkaar gezet. Vandaag leggen hij en Jasper de laatste hand aan deze metamorfose. Bekijk het eindresultaat hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Natuurgelukjes

Miranda duikt als natuurfotograaf regelmatig ’s ochtends vroeg het bos in om de mooiste beelden vast te leggen. ‘Natuurgelukjes’ noemt ze het zelf. Ze fotografeert de meest waanzinnige wilde dieren. Het fragment kijk je hier terug.

Binnenkijken bij…

Als je voor het eerst samen gaat wonen, moet je natuurlijk ook samen bepalen hoe dat huis eruit gaat zien. Lydia en Jan hebben hier eens goed de tijd voor genomen en hebben er een prachtig interieur van gemaakt. Wil je weten hoe het eruitziet? Bekijk het dan hier.

Houding is belangrijk

Je rug, je pols, je armen en je knieën hebben het tijdens de grote schoonmaak soms zwaar te verduren. Huishoudcoach Zamarra vertelt je waar je allemaal op moet letten tijdens het schoonmaken om jezelf niet te blesseren. Benieuwd naar de handige tips? Je hoort ze hier

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 72

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore