Van onze partner Tefal

Slimme pannen: deze handige kookhulpjes zijn multifunctioneel in te zetten

18 mei 2022 15:59 Aangepast: 18 mei 2022 18:13

Koken doen we dagelijks, soms zelfs twee keer per dag! Het is altijd weer een feest – of een kleine uitdaging ¬– om wat lekkers op tafel te krijgen. Maar al die verschillende pannen in je kastje zorgen voor heel wat gestapel en gestuntel. En wisselen van pan naar ovenschaal en weer terug zorgt voor veel afwas en gedoe. Gelukkig is met deze slimme pannen alles in één keer opgelost.

De toren van Pisa

De grote koekenpan onderop, de mediumvariant erin en de kleinste daar weer bovenop. Binnen de kortste keren heb je een stapel die helemaal scheef staat. De toren van Pisa is er niets bij. Wanneer je de onderste wilt pakken valt de hele stapel om of til je je een ongeluk. We zijn het er unaniem over eens: het is een onhandige situatie!

Precies daarom bedacht Tefal de Ingenio lijn, met pannen waarmee je tot wel 50% ruimte bespaart en nog veel meer gemakken ervaart.

Stapelen voor gevorderden

Deze pannenset is dé uitkomst voor elk keukenkastje. Wat de pan namelijk zo uniek maakt is het afneembare handvat. De onpraktische handgrepen bij het stapelen zijn met deze set in één keer verleden tijd. ‘Maar, hoe kook je dan precies zonder greep?’, horen we je denken. Simpel! Deze set heeft een universele handgrepen die je in een handomdraai aan je pan klikt.

Veiligheid voor alles

Bij Tefal denken ze aan alles en bij koken draait het uiteraard ook om veiligheid. De handgreep klemt daarom op drie punten aan de pan waardoor deze zo stevig vastzit dat hij tot wel 10 kg kan dragen. Daarnaast bespaar je niet alleen ruimte in de kastjes, maar ook op de kookplaat als je kookt zonder handgrepen aan de pannen.

Er is meer

Niet alleen de losse greep en de ruimtebesparing zorgt voor extra gemak in de keuken, deze pannenset heeft nog veel meer voordelen:

Zo kunnen deze exemplaren tegen de warmte van de oven, ideaal. Je kunt je gerecht dus in een mum van tijd van het fornuis in de oven schuiven. Greep eraf en wachten maar. Daarnaast kunnen ze ook in de koelkast en worden de pannen – in combinatie met de speciale vershouddeksels – je nieuwe bewaarbakjes.

Gouwe ouwe

Bovenop dit alles heeft de pan natuurlijk alle expertise die je van Tefal gewend bent. De Thermo-Signal voor gezond bakken op de juiste temperatuur, een duurzame, krasbestendige en veilige coating die tot zes keer langer mee gaat en gelijkwaardige opwarming voor perfecte bakresultaten.

 

Winnen!

Kun jij niet wachten om met deze pannen aan de slag te gaan? Dan hebben we leuk nieuws. Je kunt namelijk kans maken op een 13 gelige pannenset. Vul hieronder het veld in om mee te doen!

Heb je niet gewonnen of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore