Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 71 | 23 mei 2022

23 mei 2022 17:06

Het is maandag en dat betekent dat we vandaag gaan voor lekker makkelijk. Sandra maakt daarom onder andere limonadesiroop van aardbeien. Verder zien we vandaag een prachtige tuin met bloemen, groenten en beesten. Patrick en Jasper pakken weer een eetkamer aan, we gaan het hebben over de romantiek én we zien gedetailleerde kunstwerken van papier.

Koken met Sandra!

Sandra gaat vandaag aan de slag met verse groenten en fruit. Ze maakt limonadesiroop van aardbeien en gaat aan de slag met een risotto met kakelverse doperwtjes. Benieuwd naar het recept? Je leest het hier.

Metamorfose [1/2]

Marle en Tjerk wonen sinds een jaar in hun mooie, oude huis in Zwolle. Ze hebben het een en ander al gedaan in het huis, maar ze geloven dat er nog veel meer uit te halen is. Vooral de eethoek – waar ze zo graag zitten – vinden ze nog erg kaal. Ze vragen de hulp van Patrick en Jasper. Bekijk hier hoe ze van start gaan!

Bijzondere kunstwerken

Iedereen gebruikt dagelijks papier. Of het nou in de vorm van een boek, een schrift of een prijskaartje is, we komen het overal tegen. Marthe kijkt nét even anders naar papier en maakt hier prachtige en bijzondere kunstwerken van. Kijk het fragment hier terug.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Buitenkijken bij…

Ueli en Florian zijn van beroep bloemist en krijgen dus te maken met alles wat betrekking heeft op planten en bloemen. Die passie is dan ook duidelijk terug te zien in hun tuin. In 2017 kwam hun droom uit om op het platteland te gaan wonen. Daar hebben ze een prachtige bloemen- en moestuin gemaakt én houden ze dieren op hun land. Benieuwd naar hun verhaal? Je vindt het hier.

Romantiek terugbrengen

Als je al een tijdje in een relatie zit dan kan het zijn dat je het verliefde gevoel een beetje kwijtraakt. Niemand wil dat, maar het kan gebeuren. Relatiecoach Cocky vertelt je er alles over en geeft tips over hoe je dat verliefde gevoel weer terugkrijgt. Bekijk het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 71

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore