Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 70 | 20 mei 2022

20 mei 2022 17:05

Hugo is er vandaag even niet, maar de keuken is gelukkig in goede handen van Sandra. We nemen een kijkje in een prachtig huis en bijbehorende tuin. Verder vertelt Daan alles over Bonsaiboompjes en maakt Tom iets voor de bijen en vlinders voor in je tuin.

Koken met Sandra!

Sandra heeft het ideale ontbijtrecept samengesteld voor de zaterdag- of zondagochtend. Ze maakt namelijk verse broodjes met bacon en ei en daarbij een fruitcocktail en granolarepen. Wil jij dit zelf ook maken? Lees hier het recept.  

Binnenkijken bij…

Bettina woont samen met haar gezin in Amsterdam. De woning was niet meer naar hun zin, dus zat er maar een ding op: verbouwen. Vorig jaar hebben ze dit dan ook gedaan. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de rondleiding terug! 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bed & Breakfast voor insecten

Het is vandaag wereld bijendag en speciaal hiervoor maakt Tom een huisje voor de bijtjes, maar ook voor de vlinders. Hoe hij dit maakt lees je hier

Stadstuin Utrecht

De Bikkershof in Utrecht is een stadstuin die ecologisch wordt beheerd door de bewoners rondom. Joyce en Karin zijn twee vrijwillige verzorgers van de tuin en leiden ons rond.

Bonsaibomen

Daan is in het dagelijkse leven haarstylist, maar zijn hart ligt daarnaast ook bij Bonsaiboompjes. In zijn atelier staan meerdere bomen en hij laat zien wat hier zo bijzonder aan is. Bekijk hier het fragment.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 70

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore