Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 69 | 19 mei 2022

19 mei 2022 14:05 Aangepast: 19 mei 2022 17:12

Hugo duikt vandaag de Japanse keuken in. Daarnaast nemen we een kijkje in een droomhuis in Breda en gaat Martine aan de slag met een 'weggeefkast'. Ook zien we natuurlijk het eindresultaat van de tuin in Alkmaar.

Koken met Hugo!

Hugo kookt vandaag een Japanse maaltijd. Hij maakt een salade met haricots verts, gepofte puntpaprika, chili en amandel en daarbij serveert hij yakitori spiesjes. Lees hier het hele recept.

Tuinmetamorfose [2/2]

Tom heeft gisteren al heel wat gedaan in de tuin van Mandy en Joost. Vandaag legt hij er de laatste hand aan en zien we het eindresultaat!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Weggeefkast

Martine kreeg van Krista een verzoek om voor haar een weggeefkast te maken. Zij heeft een plantenbieb, maar ook een kast vol verzorgingsproducten voor mensen die moeite hebben dit te kunnen betalen. Speciaal voor deze items gaat Martine een nieuwe kast maken! Lees hier hoe jij dit ook kan maken.

Binnenkijken bij…

Lotte woont samen met haar gezin in een fijn huis in Breda. Zij heeft hier een prachtige woning van gemaakt met warme en sfeervolle elementen en duurzame materialen. Bekijk hier de rondleiding door het huis.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 69

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore