Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 68 | 18 mei 2022

Hugo gaat aan de slag met een gezonde maaltijd. Dierenarts Piet vertelt je alles over kattentaal. Verder nemen we een kijkje in een voormalig postkantoor. En ook heeft Tom natuurlijk weer een leuke uitdaging in een tuin.

Koken met Hugo!

Hugo gaat een Californisch gerecht maken. Namelijk een vegetarische Cobb salade met knoflookcroutons en als toetje rhubarb cobbler, oftewel een rabarberdessert. Dat wordt weer smullen! Zie hier het hele recept.

Tuinmetamorfose [1/2]

Mandy en Joost wonen nu ruim drieënhalf jaar in hun woning in Alkmaar. In het huis hebben ze alles al aangepakt, maar hoe ze hun tuin moeten inrichten is nog een groot vraagteken. Gelukkig schiet Tom te hulp! Bekijk hier hoe hij van start gaat. 

Niks
Elke week nieuwe inspiratie en tips!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Linoleumsnede kunstwerken

Sabine maakt in haar vrije tijd prachtige kunstwerken met behulp van linoleumsnedes. Ze vertelt alles over deze techniek en laat zien hoe je zo’n kunstwerk maakt. Bekijk het fragment hier terug.  

Voormalig postkantoor

Nicole en Martijn wonen samen met hun twee kinderen in Eindhoven. Ze hebben drie jaar geleden dit bijzondere huis gekocht, wat toen nog een postkantoor was. Zij hebben dit helemaal opgeknapt tot het droomhuis wat het nu is. Bekijk hier de rondleiding terug.  

Kattentaal

Dierenarts Piet heeft een vriendje meegenomen naar de boerderij: poes Dikkie. Hij heeft haar meegenomen om alles te vertellen over kattentaal én de vaste gewoontes van een kat. Lees het hier.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 68

Dit is een artikel van