Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 65 | 13 mei 2022

13 mei 2022 17:05 Aangepast: 13 mei 2022 17:16

Hugo zit vandaag in de vakantiemodus en denkt daarbij gelijk aan tapas. Hij gaat dus lekker aan de slag met een Spaanse borrelplank. Verder maken we kennis met een enthousiaste imker, nemen we een kijkje in een prachtig huis, zien we een hele mooie pluktuin én geeft Tom tips over het naar buiten verplaatsen van plantjes.

Koken met Hugo!

De vakantiemodus zitten er bij Hugo helemaal in. En als Hugo denkt aan vakantie, denkt hij aan Spanje. Daarom gaat hij vandaag aan de slag met een heerlijke Spaanse borrelplank met tapas. Ook deze borrelplank wordt weer uniek. Zin om dit thuis zelf te maken? Je vindt hier het recept.

Binnenkijken bij…

Isabel en haar gezin wonen in een heel fijn, oud dijkhuisje in Papendrecht. Per toeval kwamen ze het huis tegen op internet en zonder dat ze er eigenlijk naar op zoek waren. En... ze werden op slag verliefd en maakten er helemaal hun droomhuis van. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Bekijk het hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

IJsheiligen

Van 11 tot en met 14 mei is het ijsheiligen. Na deze periode is er eigenlijk geen kans meer op vorst. Dat betekent dat we na deze datum allerlei plantjes gerust buiten kunnen zetten. Jur stelt er een kijkersvraag over. Lees hier de tips die Tom daarover geeft.

Pluktuin

Janine en Chris hebben een prachtig grote tuin. Ze hebben een vijvertje, een pergola met zithoek én een kippen- en konijnenhok. Maar het pronkstuk van hun tuin is toch echt de grote pluktuin. Hier komt Janine helemaal tot rust. Bekijk het fragment hier terug. 

Gefascineerd door bijen

Imker Ian heeft in Amstelveen een flink aantal bijen staan. Hij is gek op de beestjes en het onderhouden ervan. In al zijn enthousiasme vertelt hij erover. Bekijk het hier terug. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 65

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore