Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 64 | 12 mei 2022

12 mei 2022 17:05 Aangepast: 12 mei 2022 17:10

Hugo gaat vandaag koken met asperges en maakt een boerenmeisjescake toe. Verder nemen we een kijkje in een inspirerend interieur, zien we hoe Martine een schoenenkast met een twist maakt én legt Tom de laatste hand aan de knusse tuin in Leimuiden.

Koken met Hugo!

Een tijdje geleden heeft Hugo boerenjongens en -meisjes gemaakt. Vandaag gaat hij met de boerenmeisjes een cake maken. Daarnaast maakt Hugo asperges klaar op klassieke wijze. Trek in dit lekkere gerecht? Bekijk hier het hele recept.

Metamorfose [2/2]

Cees en Berend hebben een heerlijk zomerverblijf in Leimuiden. Ze zijn ontzettend druk met het inrichten van hun stacaravan, maar in de tuin konden ze de hulp van Tom wel gebruiken. Graag willen ze er een knusse en fleurige plek van maken waar familie en vrienden graag samenkomen. Vandaag legt Tom er de laatste hand aan. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk die hier! Heb je items gezien die je graag wil hebben? Je shopt ze hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Schoenenbankje

Wanneer je je schoenen aan en uit wil trekken, is het altijd wel fijn als je even kan gaan zitten. Anders verlies je zo snel je evenwicht. Martine heeft daarvoor iets leuks bedacht: een schoenenbankje. Hierin kun je je schoenen opbergen én je kan even gaan zitten om ze aan en uit te trekken. Ideaal toch? Hier zie je hoe je dat zelf kunt maken.

Binnenkijken bij…

Romee vindt één ding echt heel belangrijk in haar interieur en dat is sfeer en gezelligheid. Met dat doel voor ogen heeft ze haar huis ingericht. Ze heeft kleur, oude en nieuwe meubels gecombineerd en daarmee heeft ze die sfeer en gezelligheid goed over kunnen brengen in haar eigen stijl. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Check het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 64

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore