Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 66 | 16 mei 2022

De gerechten die Hugo vandaag maakt komen uit de Aziatische keuken. Patrick en Jasper gaan aan de slag met een bar in Nieuwegein. Verder nemen we een kijkje in plantenparadijs en zien we hoe ja makkelijk jam maakt van fruit dat anders weggegooid zou worden.

Koken met Hugo: Kippenvleugels met vijfkruidenpoeder en bloemkool uit de wok met rijst

Hugo gaat aan de slag met heerlijke kippenvleugels met zelfgemaakte vijfkruidenpoeder. Daarbij wokt hij bloemkool en serveert dit gerecht met rijst. Loopt het water je al in je mond? Lees hier het hele recept.

Metamorfose [1/2]

Celeste en Mike wonen in een drive-in woning in Nieuwegein. Ze hebben het hele huis al aangepakt, behalve één kamer. Ze zouden hier graag een grote bar willen hebben, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Een perfecte klus dus voor Patrick en Jasper. Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week nieuwe inspiratie en tips!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Jam maken

Angela en Mirjam zijn jammakers. Ze maken hun jam van fruit dat eigenlijk weggegooid zou worden, omdat ze er anders uitzien. Ze nemen ons een dagje mee in het leven van een jammaker.

Badkamer opleuken

De badkamer is vaak een ondergeschoven kindje. Alles in het huis krijgt een andere kleur op de muur of behang, maar de badkamer ziet er vaak praktisch en saai uit. Onze vaste stylist Jasper laat zien hoe jij je badkamer een frisse look kan geven. Bekijk de aflevering terug voor zijn handige tips. 

Buitenkijken bij…

Marianne woont al bijna 30 jaar in een arbeidershuis in het Noord-Hollandse dorp Lutjewinkel. Zij hebben destijds dit huis gekocht, zodat ze lekker konden tuinieren. Ze hebben meerdere keren een stuk land erbij gekocht, waardoor hun tuin nu bestaat uit 12 ‘tuinkamers’. Neem hier een kijkje.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 66.

Dit is een artikel van